Juve..de Colentina, Juventus - Foresta Suceava

Pe stadionul Juventus din Capitala gazdele vor juca maine de la 11.00 (n.r. marti) ultimul joc acasa in esalonul secund, dupa cum se stie ei fiind deja promovati in prima liga dupa un adevarat tur de forta, la zece puncte avans de ocupanta locului secund UTA.

Gazdele vor sa-si ia adio printr-un joc frumos si cu goluri de la suporteri si se pare ca au mari sanse in conditiile in care Foresta a facut deplasarea pentru acest joc doar cu 13 jucatori, din care doi sunt portari, conform unui cotidian local, Gazeta de Suceava:


"De altfel, “galben-verzii” au plecat luni spre Bucuresti cu doar 13 jucatori, dintre care doi portari. Asta in conditiile in care Dumitriu s-a accidentat in runda trecuta, Druga, Alin Mutu si Cerlinca sunt invoiti, iar Mihalachioaie (foto) s-a lasat efectiv de fotbal si a plecat la munca in Italia.
 

Important este sa terminam campionatul, sa nu fim exclusi, apoi, la vara, daca se va gasi vreo solutie financiara, daca se va mai vrea fotbal la Suceava, vom vedea…”, a declarat antrenorul Forestei, Bogdan Tudoreanu. "

Peste 3,5 goluri
cota 1,50
100 lei

Betano