Jocurile virtuale iti aduc un fullbet de 50 RON

Iti place sa plasezi pariuri pe sport, dar iti place sa si afli intr-un timp cat mai scurt daca ai castigat? Atunci poate te vor incanta jocurile virtuale, aici un eveniment sportiv durand de la 30 secunde pana la doua minute. Evenimentele se deruleaza non-stop, la casa de pariuri Betano gasind cele mai multe sporturi virtuale. Vorbim despre fotbal, tenis, baschet, speedway, curse de cai, curse de caini si ciclism. De asemenea, toate evenimentele se vad in transmisiune directa. Avand in vedere o asemenea oferta bogata, nu ar trebui sa ratezi fullbetul de 50 lei pe care Betano il acorda pentru a plasa pariuri pe aceste jocuri virtuale.

Ce trebuie sa fac?

In primul rand, acceseaza-ti contul, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni” si apasa butonul “Incepe misiunea” din cadrul misiunii numite “Misiune Virtuale”. In misiune se poate intra pana pe 18 august, ora 23:50. Plaseaza doua pariuri singure pe bilet pe jocuri virtuale de fotbal, tenis, baschet, speedway si/sau ciclism. Miza minima a unui pariu este 50 lei, iar cota minima 1.5. 

Despre recompensa

Indiferent de rezultatul pariurilor tale vei obtine 50 RON fullbet plasand pariuri pe jocuri virtuale. Acesta poate fi pariat pe orice eveniment sportiv cu o cota minima de 1.5. Data maxima pana la care se poate paria fullbetul este 21 august. 

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul acum
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni” si apasa butonul “Incepe misiunea”
  • Promotia este valabila pana pe 18 august, inclusiv
  • Plaseaza doua pariuri singure pe bilet pe unul sau mai multe dintre urmatoarele sporturi virtuale: fotbal, tenis, baschet, speedway, ciclism
  • Miza minima a unui pariu este 50 lei, iar cota minima 1.5
  • Indiferent de rezultatul pariurilor vei obtine un fullbet de 50 lei
  • Fullbetul trebuie pariat pana pe 21 august pe o cota minima de 1.5 

 Incearca jocurile virtuale si primeste stimulentul