Jocurile slot iti aduc 777 RON in fiecare saptamana

Avem printre noi amatori ai jocurilor online de cazino? Sa stiti atunci ca in aceasta vara cazinoul online Fortuna va va racori cu premii saptamanale de 777 RON, pentru ca la sfarsitul campaniei sa ai sansa de a castiga 7 070 RON. Toate premiile se vor acorda in urma unei trageri la sorti.

Incearca-ti norocul si poti castiga cel putin un premiu >>>

Ce trebuie sa fac?

Toti utilizatorii Fortuna pot participa la campanie, una care va dura pana pe 1 septembrie. Pentru intrarea in campanie apasa butonul “Ma inscriu” din pagina promotiei. La termenii si conditiile promotiei vei descoperi un tabel care iti va spune ce jocuri slot sunt eligibile in fiecare saptamana. Premiile se acorda pe baza unei trageri la sorti, pentru fiecare 777 lei rulati saptamanal la cel putin unul din aceste sloturi urmand sa primesti un bilet la tragerea la sorti. Fiecare jucator poate acumula cel mult 10 bilete pentru o tragere la sorti saptamanala.

Despre recompense

Poti fi unul dintre cei care vor castiga 777 RON saptamanal pe perioada verii, in fiecare saptamana premiindu-se 7 jucatori. La finalul campaniei va fi acordat, tot prin tragere la sorti, un bonus in valoare de 7 070 lei. In cazul unui castig trebuie sa ai dinainte acceptate conditiile de GDPR, pe care le gasesti in sectiunea “Setari comunicari” din “Contul meu”. Bonusurile sunt tip cash, suma obtinuta trebuind rulata o singura data la jocuri de cazino. Acestea se acorda in maxim trei zile de la incheierea unei saptamani, trebuind acceptate in cel mult doua zile de la acordare, valabilitatea acestora fiind de 7 zile de la acceptare.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Fortuna creeaza-ti unul aici
  • Apasa butonul ”Ma inscriu” de pe pagina promotiei “Casino: #VARA777”
  • Ruleaza in fiecare saptamana din aceasta vara cel putin 777 lei pe sloturile care se gasesc in lista de pe pagina promotiei, pentru fiecare saptamana fiind eligibile alte jocuri
  • Pentru fiecare 777 lei rulati in acea saptamana pe jocurile eligibile vei primi un bilet la tragerea la sorti
  • In fiecare saptamana poti castiga 777 lei, iar la sfarsitul campaniei un norocos utilizator va castiga 7 070 lei
  • Premiile sunt cash, trebuind rulate o singura data in termen de 7 zile de la data acceptarii

Incearca-ti norocul si poti castiga cel putin un premiu >>>