Joaca table online la Totogaming pe bani reali!

Unul dintre cele mai iubite jocuri de noroc din lume este fără îndoială cel de table. În România îl joacă toată lumea acasă cu prietenii, la grătare, pensionarii prin parcuri, de plăcere sau pe sume modice.

Jocul de table a fost atacat de hackeri iar Netbet l-a scos din grilă

În urmă cu mai mulţi ani, acest joc era și online, pe bani, la Sportingbet, Bwin, Tobet și Netbet. Ultimii l-au avut ultima dată legal și în exclusivitate în perioada 1 aprilie 2021 - 1 mai 2023. Netbet a organizat chiar și turnee de table și totul mergea bine, pentru că o mulțime de tablagii jucau zilnic pe bani, de la 5 lei la 100 de lei. Din păcate acest joc a fost atacat de hackeri, care au făcut o mulțime de conturi false, jucau câteva secunde între ei și la final cineva câștiga sute sau mii de lei pe zi. În loc să remedieze problema, cei de la Netbet au decis să scoată tablele, spre disperarea jucătorilor, care erau obișnuiți să joace și să se relaxeze după o zi de muncă sau când erau liberi. Trebuie de precizat că mulți jucători au trimis e-mail-uri la Netbet, rugându-i să introducă din nou jocul de table, însă nu au fost băgați în seama... În concluzie, din cauza incompetenței celor de la Netbet, iubitorii de table au rămas fără jocul lor preferat.

Totogaming a readus jocul de table în România

Iubitorii jocului de table au sperat ca alte case de pariuri online din România să introducă backgammon, însă nu s-a întâmplat nimic. Tablagii intrau la cazinouri pe Betano, Superbet, 888, Baumbet, Betfair, Betfair, Conti, Favbet, Fortuna, Get's Bet, Maxbet, Mozzart, Mr. Bit, Unibet, Winmasters etc, însă acestea s-au axat pe sloturi și ruletă. Surpriza a venit la sfârșitul lunii ianuarie, când Totogaming a readus tablele online în România! Această casă de pariuri abia a primit licență de la ONJN și încă nu este cunoscută, astfel că deocamdată iubitorii de table nu știu că pot juca din nou pe bani, la fel ca în trecut. Din păcate Totogaming nu își face reclamă că are în exclusivitate table, dar și așa zilnic sunt în jur de 10-20 de mese unde se poate juca table pe bani reali.

Care este diferența la table între Netbet și Totogaming

Designul la table este la fel, însă Totogaming a făcut câteva modificări. În loc de username, casa de pariuri patronată de armeni a decis ca fiecare jucător să aibă un ID. Astfel au dispărut AndreaCarina, Pilotul, SorinSatmar, Ciuc11, Adryuli, Mirela003, SorinAro, Dox11, Zamfirica77, Duzzy2004, Rivaldo, Sabina2012, Karbacher, CalinConstantin, HumptyDumpty, Caretta, etc și au apărut 100665, 104260, 106009, 148139, 160285, 109561, 169227, 184642 205094, 211242, etc. Suma minimă de pariere era de 5 lei, acum este de 0,50 lei iar cea maximă era de 100 lei, acum este de 500 lei. După ce ai făcut o masă de joc, poți sta logat 30 de minute, după care, dacă nu joci, va trebui să te autentifici din nou. Jucătorul care va câștiga un meci și va lua bani adversarului, va observa că față de Netbet, a apărut un SPIN, cu sume de 0,5 lei, 1 leu, 2 lei, 4 lei, 10 lei și 100 lei. Câștigul său va fi înmulțit cu un multiplicator aleatoriu, însă personal evit acest SPIN, pentru că e setat pe 0,5 lei și și la final mă simt fraierit. Uneori mai cade 1 leu, rar 2 lei, dar niciodată 4 lei sau 10 lei, ca să nu mai zic de 100 lei, care probabil e adăugat de formă.

Cum poți juca table pe bani la Totogaming?

 • Fă-ți cont la casa de pariuri Totogaming;
 • Loghează-te în contul tău de pe Totogaming;
 • Efectuează o depunere și profită de bonusuri;
 • După ce ai făcut o depunere dă click pe Table;
 • Alege masa la care vrei să joci sau fă-ţi propriul tău joc după regulile tale;
 • Ca să poţi juca un meci, suma minimă este de 0,5 lei;
 • Taxa de participare la mesele de table este de 4%;

Ce este jocul de table?

Jocul de table este un joc de noroc și strategie între două persoane, cu două zaruri cubice și 30 de puluri (rondele pline), câte 15 pentru fiecare jucător, practicat pe o tablă specială de joc care are două rânduri de câte 12 săgeți opuse încrustate sau pictate. Jocul de table este printre cele mai vechi jocuri din lume, are diverse variante și este practicat în toată lumea.

Cum funcţionează? Cum particip?

 • Creează o masă de table, deschide jocul și alege miza, timpul de joc, timpul mutării, punctajul și convențiile de joc din meniul creare joc nou disponibil sau alătură-te unei mese deja create!
 • Participarea la jocurile și turneele de table este posibilă doar cu bani reali (balanța cash a contului Totogaming).
 • Miza minimă pentru crearea unei mese este de 0,5 lei, iar miza maximă este de 500 lei;
 • Pe Totogaming, te poți bucura de meciuri rapide sau mai lungi, poți selecta convențiile de joc, timpul mutării sau timpul efectiv de joc.
 • Poți juca cu cub, cu regula Jacoby, cu Koks sau cu redublare.

Dacă alegi de exemplu varianta 10 lei, 3 runde şi reuşeşti să scoţi toate piesele de pe tablă, iar adversarul tău mai are cel puțin o piesă în casa ta, ai câştigat banii, fiind victorie triplă. Bineînţeles, poţi da şi marţi, victorie dublă, dacă adversarul nu a scos nicio piesă şi nu are nicio piesă în casa ta.

Poți juca table online și de pe telefon sau tabletă, descărcând aplicația specială Totogaming, disponibilă atât în varianta Android, cât și iOS, însă vă recomand să jucaţi de la un computer, cu mousul, pentru că ai o anumită durată de timp şi trebuie să fii rapid. În caz că ţi s-au terminat minutele, chiar dacă ai avantaj, ai pierdut meciul şi banii.

Poţi juca clasic, lung sau asiatic, orice miză dorești în lei de la 0,5 lei la 500 lei;

Ai mai multe variante pentru timpul de joc, de la 3 minute / 55 secunde la 1 minut / 5 secunde;

Poţi juca o linie simplă clasică dar ai şi alte variante între 1 și 9;

Poți bifa până la 3 convenții, incognito, cu rating, cu cub, cu koks, cu redublare, cu regula Jacoby și privat.

Există speranțe că va fi bine

Când au venit în România, armenii de la Totogaming știau că vor intra pe piața extrem de competitivă, însă au decis să accepte această provocare. Operatorul, unul dintre cele mai cunoscute mărci din Armenia, și-a asigurat anul trecut licența pentru România și este acum cu portofoliul său de pariuri sportive online, sporturi virtuale, cazinouri, cazinouri live și jocuri rapide, complet cu conținut de la furnizori importanți precum Galaxsys, Amusnet, Pragmatic Play, Wazdan, Playson și Evolution. În viitorul apropiat, vor veni și alți furnizori, precum EGT Digital, Playtech, Pateplay, Bragg, Amatic și Relax Gaming.  

Potrivit Tereza Tokmajyan, șefa de la marketing, lansarea a decurs bine, iar rezultatele din primele luni sunt mai bune decât se așteptau. "Planul nostru este să devenim un jucător de top în România, să fim un operator în topul caselor de pariuri locale. Acesta este obiectivul nostru pe termen lung. Adevărul este că suntem în România de doar câteva luni și luna trecută am intrat în top 20 în ceea ce privește traficul", a declarat Tereza Tokmajyan pentru SBC News

Managerul de la marketing, Daniel Pană, se mândrește cu jocul de table. "Există o mare tradiție de table în România. Există mese de table în parcuri, cum ar fi Parcul Cișmigiu aici, în București, care este renumit pentru o alee pe care oamenii se adună pentru a juca table și șah. Acum lucrurile încep să fie online și jocul nostru de table, care este P2P, este foarte cool. Avem planuri majore pentru asta, dar deocamdată sunt încă sub cheie!", a spus   Daniel Pană.

Cât de sigur este să joci table la Totogaming?

Pentru început vă recomandăm să nu jucaţi sume mari de bani, pentru a vă obişnui cu platforma, cu mutatul pieselor, cu timpul în care muţi piesele. Atenţie, de obicei sunt online jucători foarte buni, care nu lipsesc nicio zi, care sunt obişnuiţi şi care atunci când crează tabla, aleg de exemplu 1 minut/5 secunde. Dacă joci prima dată pe Totogaming, evită aceste variante cel puţin până te vei obişnui cu designul, pentru că indiferent cât de bun eşti sau ce zaruri îţi vor veni, îţi va trece timpul şi vei pierde banii. Recomandarea noastră la început este să faci tu casa şi să alegi 3 minute / 45 secunde. Ideal este să depui 100 de lei sau 200 lei, să încasezi bonusurile, pentru că vei primi diverse rotiri gratuite. Nu juca din prima 50 lei, 75 lei sau 100 lei, ca să-ţi faci o idee cum e designul şi cum merg mutările. Acest joc atât de vechi şi iubit de milioane de oameni este până la urmă de noroc şi dacă nu ai zaruri bune şi "ştiinţa jocului", e greu să câştigi, mai ales că poţi da de adversari redutabili cu mare experienţă. În concluzie, joacă pe bani doar cât îţi poţi permite şi până când nu vei fi familiarizat cu jocul de pe Totogaming, nu juca sume mari de bani!