Joaca gratuit la Betfair si castiga 250 000 RON saptamanal

Casa de pariuri Betfair ne stimuleaza la maximum simtul parioristic, venind cu probabil cea mai buna promotie oferita de o casa pariuri online in ultima vreme.
 
 

Cat ma costa inscrierea la acest turneu?


Incepand cu acest weekend, aceasta pune la bataie saptamanal, pana la incheierea sezonului de Premier League, un jackpot in valoare de 250 000 RON. Lucrul cel mai fascinant consta in faptul ca participarea este complet gratuita, singura cerinta fiind aceea de a avea cont la Betfair. Evident, nu este tocmai usor sa iei jackpotul, pentru asta trebuind sa selectezi 8 jucatori care vor inscrie in respectiva etapa de Premier League (Anglia). Daca nimeni nu va reusi sa nimereasca toti cei 8 marcatori, utilizatorul care a ghicit cei mai multi marcatori se va alege cu un premiu de 2 500 lei bani cash, iar primii 10 din clasament vor primi un bonus de 25 lei.
 
 

Care e mecanismul concursului?


Fiecare jucator va putea sa se inscrie o singura data intr-o saptamana. In eventualitatea improbabila in care doi sau mai multi utilizatori vor ghici toti cei 8 marcatori, va castiga jackpotul cel care va fi cel mai aproape de raspunsul corct la intrebarea bonus (de departajare). Cele 8 meciuri alese pentru acest weekend de Betfair sunt: Crystal Palace – Leicester; Stoke – Hull; Sunderland – West Ham; Watford – Swansea; Southampton – Manchester City; West Bromwich – Liverpool; Manchester United – Chelsea si Middlesbrough – Arsenal. Pentru fiecare meci trebuie sa precizezi un marcator dintre cei selectati de Betfair (primii 3 favoriti la gol din fiecare echipa). Cu alte cuvinte, daca unul dintre cele 8 meciuri se va incheia cu o remiza alba nimeni nu va putea lua jackpotul.
 
 In cazul in care doi sau mai multi utilizatori ghicesc toti cei 8 marcatori, se va lua in calcul raspunsul la intrebarea de departajare, care ne cere sa anticipam minutul primului gol in partida dintre Crystal Palace si Leicester. Daca ai selectat jucatorul, insa afli intre timp ca acesta nu va juca sau consideri ca altcineva are sanse mai mari sa marcheze, iar partida nu a inceput, iti poti schimba alegerea pana cel mult cu 5 minute inainte de startul partidei. Pentru a afla rezultatul obtinut, mergi la sectiunea ‘’Rezultate’’. Poti selecta o anumita runda cu autorul casetei de derulare sau al sagetilor. Daca jucatorul selectat nu joaca in meciul respectiv nu vei fi eligibil la jackpotul de 250 000 lei, insa vei ramane in cursa pentru cei 2 500 lei.
 
Cu siguranta acest concurs in care ai posibilitatea sa castigi 250 000 lei va atrage foarte multi pariori, in special avand in vederea ca participarea este gratuita. Sigur, este destul de greu de luat jackpotul, insa nu este deloc imposibil sa iei 2 500 lei, premiul pentru utilizatorull care nimereste cei mai multi marcatori.
 
Inregistreaza-te acum pentru a participa la acest super-concurs >>>