Joaca azi la ruleta si castiga maine 50 RON bonus

Ai accesat contul tau Admiral in primele 6 zile ale lunii Decembrie? Daca da, atunci ramai in cursa pentru tragerea la sorti care va avea loc in prima zi de Craciun si la care poti castiga unul dintre cele trei iPhone 8. Pentru asta trebuie sa te loghezi in contul Admiral in fiecare zi pana pe 24 Decembrie inclusiv. Zilnic te asteapta o promotie in cadrul Calendarului de Craciun, cea de astazi vizand jocul de ruleta, acolo unde poti castiga un bonus de 50 lei.


Continua sa te loghezi zilnic la Admiral si vei intra la tragerea la sorti pentru acordarea telefoanelor >>>


Ce trebuie sa fac?

Promotia este valabila pana astazi, 7 decembrie, ora 23:59, pentru a participa trebuind doar sa mizezi cel putin 100 lei la jocul „Lux Roulette”. Daca nu ai rabdare sa cauti jocul scrolland, il poti cauta introducand primele litere ale jocului in casuta de search aflata in dreapta oricarei pagini Admiral.


Despre recompensa

Joaca azi la ruleta si castiga maine 50 RON bonus daca ai indeplinit cerinta de a rula minim 100 lei la jocul „Lux Roulette”. Bonusul este valabil timp de 7 zile, trebuind rulat de 30 ori pe jocuri de cazino, cu exceptia celor de Live Casino. In cazul in care ai deja un bonus activ acest bonus va fi trecut „In asteptare” si va fi valabil 30 zile.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Admiral creeaza-ti unul aici
  • Ruleaza astazi, 7 decembrie, minim 100 lei la jocul „Lux Roulette”
  • Maine vei primi 50 lei bonus pe care sa ii utilizezi la jocurile de cazino
  • Bonusul trebuie rulat de 30 ori in termen de 7 zile


Continua sa te loghezi zilnic la Admiral si vei intra la tragerea la sorti pentru acordarea telefoanelor >>>