Jo si al "saselea val" , Corinthians - Cruzeiro

Pe Arena din Sao Paulo gazdele vor incerca la noapte sa continue sirul victoriilor si in caz ca vor reusi va fi a sasea consecutiva.

Un element crucial in obtinerea succeselor a fost evolutia lui Joao Alves da Silva, ''Jo" cum este alintat de fani si mass media, cu 4 reusite in sase prezente pentru Corinthians.
Vor lipsi in continuare la gazde Fagner si Rodriguinho care revin abia in aceasta seara din Australia unde au facut parte din lotul nationalei.

De partea cealalta Cruzeiro o echipa interesanta cu o defensiva foarte buna, alaturi de Coritiba doar patru goluri primite in cele sase etape scurse, insa si un atac care gaseste foarte greu calea spre poarta, doar cinci goluri.
Antrenorul Mano Menes nu va putea conta in aceasta seara pe mijlocasul Robinho si pe atacantul Rafael Sobis, revenit dupa o accidentare mai veche, probabil va fi doar rezerva. De asemenea in aparare va juca iarasi tinarul Murilo, utilizat ca titular si in derbyul local, 3-2 cu Sao Paulo duminica trecuta.

Foarte interesanta afluenta publicului, dupa ce la derbyul cu Sao Paulo au fost 43.000 de platitori, pentru meciul cu Cruzeiro se vindusera deja pina aseara peste 24.000 de tichete.

gol dupa min 28
cota 2,08
100 lei

Corinthians peste 1,5 gol
cota 2,08
100 lei

Ambele marcheaza
cota 2,10
50 lei

Betano