Iti vei inzeci miza daca vei paria pe succesul Simonei Halep in finala de la Wimbledon

Sambata Simona Halep va juca a cincea finala de Grand Slam din cariera sa la senioare, adversara fiind Serena Williams. Sigur, avand in vedere istoricul intalnirilor directe, net favorabil americancei, care a castigat de 9 ori din cele 10 intalniri incheiate pe teren, multi ar tinde sa o dea favorita pe Serena Williams. La acest turneu de Mare Slam insa, Serena a avut cifre mai bune decat Simona doar la asi si la primul serviciu. La al doilea serviciu diferenta dintre cele doua este insesizabila, in vreme ce atat la primul, cat si la al doilea retur romanca are cifre mai bune. Prin urmare, iti recomandam sa profiti de cota 10.0 propusa de casa de pariuri Betfair pentru victoria Simonei in finala Wimbledon.

Pariaza ca romanca va cuceri al doilea turneu de Grand Slam >>>

5d28eeaa5b805_1562963626.jpg

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil doar daca iti vei crea cont pana sambata, 13 iulie, ora 16:00, la Betfair  introducand codul ZSAN25. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe faptul ca Simona Halep va castiga finala cu Serena Williams. In vederea cotei marite se calculeaza cel mult 50 lei, in cazul unei mize mai mari diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

Cota 10 pentru victoria Simonei Halep in finala Wimbledon inseamna ca in cazul in care romanca se va impune pe teren vei castiga cel mult 500 lei. Astfel, miza se va rambursa cash instant, pe cand restul se va credita ca freebet in termen de 24 ore. In cel mult 30 zile trebuie pariat freebetul din piata Sportsbook la o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 13 iulie, ora 16:00, introducand codul ZSAN25
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria Simonei Halep contra Serenei Williams               
  • Miza maxima pentru cota marita este 50 lei
  • Daca Simona Halep se va impune miza se va rambursa cash instant, in vreme ce restul pana la cel mult 500 lei ti se va credita ca freebet in cel mult 24 ore
  • De pe piata Sportsbook trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile

Pariaza ca romanca va cuceri al doilea turneu de Grand Slam >>>