Iti va fi rambursata miza daca se va inscrie dupa minutul 80

De cate ori nu te-a scos de pe bilet un meci de fotbal in care s-a marcat dupa minutul 80:00? Acum exista posibilitatea de a nu mai pierde astfel de meciuri, cel putin pe anumite competitii. Asta este posibil la casa de pariuri BetStars, care iti va rambursa miza sub forma de freebet daca pariul tau este necastigator din cauza unui gol marcat dupa minutul 80:00. Oferta este valabila pe termen nelimitat. 

Ce trebuie sa fac?

Toti utilizatorii BetStars sunt eligibil la aceasta promotie, una la care sunt incluse Liga 1, Premier League (Anglia), Champions League si Europa League. Tu trebuie doar sa plasezi un pariu pre-live si singur pe bilet pe rezultatul final (1X2) al unui meci din aceste competitii. Nu exista cota minima. 

In cazul in care se marcheaza dupa minutul 80, iar pariul tau devine unul necastigator din cauza acelui gol, ti se va rambursa miza, in limita a 20 euro, sub forma de freebet. Poti obtine maxim 5 freebeturi pe saptamana (luni-duminica) in urma acestei promotii. Atentie, daca pariul tau era necastigator si pana in minutul 80 nu ti se va mai rambursa miza. Freebetul il poti folosi in termen de 48 ore de la incheierea meciului. 

Despre recompensa

Vei avea miza rambursata daca se marcheaza dupa minutul 80, iar pariul tau devine unul necastigator, freebetul trebuind folosit in cel mult 7 zile. Acesta trebuie pariat la o cota minima de 1.5, nefiind utilizabil in categoria Spin&Bet sau in cazul pariurilor tip sistem. 

Rezumat

  • Daca nu ai cont la BetStars creeaza-ti unul aici
  • Plaseaza pariuri pre-live si singure pe bilet pe rezultatul final (1X2) pe un meci din Liga 1, Premier League, Champions League sau Europa League
  • Daca se inscrie dupa minutul 80:00 in meciul pariat de tine si daca pariul devine necastigator din cauza acelui gol, ti se va rambursa miza, in limita a 20 euro, sub forma de freebet
  • Intr-o saptamana poti obtine maxim 5 astfel de freebeturi
  • La o cota minima de 1.5 trebuie pariat freebetul in termen de 7 zile de la creditare

Daca ai ghinion primesti miza inapoi