IsoftBet a lansat slotul Tropical Bonanza

Calendaristic vara s-a incheiat, insa furnizorul de jocuri de cazino online ISoftBet nu tine cont de lucrul acesta si te face sa nu te gandesti la vremea rece datorita noului titlu Tropical Bonanza.

  • Avand drept tema ceea ce se petrece pe insula, Tropical Bonanza ar trebui a fie exact ca trebuie pentru a nu-ti permite sa te duci cu gandul la vremea rece care ne asteapta pe final de 2022.
  • Ape cristaline si o plata cu nisip alb sunt decorul pe care se joaca acest joc de pacanele online. Poti opta pentru doua optiuni de pariere pentru fiecare rotire in parte: Pariul tropical si Pariul Extra Juice, care sunt explicate in randurile de mai jos.
  • Situate in partea stanga a ecranului de joc, in imediata apropiere a unui pahar cu cocktail gata sa fie umplut cu loviturile castigatoare consecutive si care sunt in stransa legatura cu functia rotiri gratuite. In momentul in care paharul este umplut, atunci functia rotiri gratuite se va declansa si vei putea obtine castiguri suplimentare.
  • Slotul a fost lansat in data de 26 august 2022 si este un slot care promite si care poarta amprenta iSoftBet.
  • Volatilitatea este medie, RTP-ul 95.98%, ceea ce inseamna ca cele mai dese castiguri sunt cele mici si medii. Insa, nu este exclus sa obtii cel mai mare castig al jocului ca la aparate Tropical Bonanza si care poate ajunge pana la 5.887 X miza.
  • Fiecare miza in parte este diferita si pentru fiecare buzunar. In consecinta, poti opta sa joci pe mize de la cativa bani si pana la cateva sute de lei pentru fiecare rotire in parte.
  • Actiunea slotului este purtata pe sase role si cinci randuri, iar platile se pot face oriunde, daca indeplinesti numarul minim de simboluri identice aducatoare de castiguri. Este disponibil si pe telefonul mobil, respectiv tableta indiferent de sistemul de operare.