iSoftBet: furnizor de elita in industria cazino online

Avand parteneri in intreaga lume, iSoftBet stie cum sa puna problema pe piata de jocuri de noroc si asta pentru ca este un furnizor de jocuri de cazino online capabil sa faca concurenta colosilor din industria de gen.

 iSoftBet - informatii generale

De-a lungul timpului, iSoftBet a reusit sa se dezvolte si astfel sa aiba birouri localizate pe mai multe continente. România, Malta, Marea Britanie, Filipine si Cipru, acestea sunt tarile unde regasim birourile iSoftBet, insa stie foarte bine sa mute pe piata internationala a jocurilor de noroc.

  • In 2018 a reusit sa intre pe piata din Lituania si Letonia, in 2019 a obtinut licenta MGA B2B, apoi a fost acceptata in piata suedeza si elvetiana, iar in 2020 a castigat premiul Vixio Global Regulatory.
  • ISoftBet este un furnizor de jocuri care dezvolta o varietate de sloturi. O trasatura comuna a sloturilor ce poarta amprenta acestui furnizor este ca ca aproape toate ruleaza pe cinci role si au la baza teme populare, cum sunt programele  TV si filmele de succes.

Misiunea noastra pentru a construi produse de calitate care sa inspire, sa onoveze si sa distraga, plasand intotdeauna jucatorul, partenerii nostri si oamenii nostru in centrul a tot ceea ce facem.”

Scoate constant jocuri de CAZINO online si o mare parte dintre ele sunt chiar interesante si atragatoare, iar popularitatea lor confirma lucrul acesta.

  • Poate acesta este motivul pentru care sloturile online de la iSoftBet se regasesc in oferta mai multe cazinouri online licentiate in Romania prin intermediul Oficiului National pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Datorita implicarii sale si a rezultatelor de-a lungul anilor a fost nominalizat in cadrul mai multor categorii, insa putine au fost premiile primite.
  • De asemenea, jocurile diferita foarte mult, deoarece iSoftBet este un furnizor de pacanele online care stie foarte bine sa se muleze pe nevoile jucatorilor.
  • Exista jocuri clasice, cu putine linii de plata si de genul cinci role X trei randuri, dar exista si sloturi de tip MegaWays, acolo unde jucatorul poate pune mana pe premii colosale. Printre jocurile care sunt cele mai interesante se numara Shining King Megaways, Lucky Clover iSoftBet, cat si Majestic Megaways.

Top 3 jocuri ale furnizorului iSoftBet

Shining King Megaways

  • Jocul clasic Shining King a fost de real succes in randul jucatorilor de pacanele online, insa Shining King Megaways se vrea la fel de interesant si pare sa aiba succesul scontat.
  • Dezvoltatrul continua sa lanseze jocuri noi si cu tematica clasica, venind la pachet cu functii moderne si astrfel sa pastreze sloturile relevante si acum. Chiar a existat o tendinta de a lansa jocuri vechi cu motorul Megways, pentru ca asemenea pacanele sunt foarte populare.
  • Shining King Megaways online vine si el cu motorul Megaways, ceea ce il face un joc interesant inspirat din alte variante. Cand vine vorba despre jocurile clasice exista un motiv pentru care furnizorii aleg sa le imbunatateasca adaugandu-le cate ceva. Acum, iSoftBet l-a facut sa fie usor de remarcat si sa urmeze pasii succesului altor sloturi similare.
  • A fost lansat pe 23 octombrie 2020, un an in care a reusit sa lanseze mai multe sloturi care au prins in randul amatorilor de pacanele.
  • Beneficiaza de RTP 96.11%, volatilitate ridicata. Actiunea se poarta pe sase role X sapte randuri si poti obtine castiguri in 1117.649 modalitati de plata. De asemenea, cea mai mare plata pe care slotul o poate face ajunge pana la 37.500 X miza.

Lucky Clover iSoftBet

Incepand cu anul 2015 iSoftBet a lansat Lucky Clover iSoftBet, unul dintre cele mai interesante sloturi ale furnizorului.

Poti obtine castiguri de pana la 5.000 X miza, iar mizele difera si pot ajunge de la cativa bani, la cateva sute de lei per rotire. De asemenea, intreaga actiune in acest slot se poarta pe trei role si trei randuri, iar cei care vor obtine castiguri o vor face in cinci modalitati diferite.

Cu alte cuvinte, slotul este unul atractiv si seamana cu cele pe care le regasesti in cazino-urile din renumitul Las Vegas.

Cum actiunea se poarta pe trei randuri si trei role, platile sunt si ele pe masura. Printre cele mai valoroase simboluri ale slotului sunt 7, indiferent de culoare pe care aceasta o are. Si nu doar atat, ci trifoiul este cel care aduce castigul cel mare. Este foarte greu sa atingi acest castigi, e drept, insa te poate oricand surprinde.

depunere minima 50 RON
500 FS
Pariaza

Majestic Megaways

Din nou inspirat in lansarea la apa a unor sloturi cu motorul Megaways, iSoftbet a reusit sa fie la inaltime si astfel sa obtina reversul medaliei.

Dezvoltatorul a reusit ca prin lansarea acestui slot sa fie aduca in randul jucatorilor de pacanele al doilea asemenea slot cu motor Megaways pe care il utilizeaza.

A obtinut repede accesul si le-a oferit  jucatorilor un slot interesant, care te poarta prin savana africana. Actiunea se poate pe sase role, doua pana la sapte randuri si pana la 117.649 de modalitati de plata.

Majestic Megaways are o tema interesanta, se refera la savana africana si drept urmare simbolurile stivuite pe ecranul de joc sunt reprezentante de animale. Leul, Elefantul, Rinocerul, Zimbrul sau simbolurile considerate speciale te astepta sa iti ofere castiguri pe masura. Slotul are si functii speciale, functii care pot fi redeclansate.

Toate sloturile acestui furnizor pot fi jucate in toate variantele posibile. Astfel, te poti bucura de intreaga actiune atat pe telefonul mobil, cat si in varianta clasica. Evident, tehnologia a avansat, dar orice sistem de operare foloseste dispozitivul mobil exista o aplicatie lansata de cazino-urile online populare care iti permit sa accesezi usor slotul preferat.

Oriunde joci sloturile iSoftBet ai grija sa nu mizezi sume mai mari decat cele pe care iti permiti sa le pierzi.