Iordanescu trebuie sa gaseasca formula ideala pentru meciul cu Albania

Indiferent de parerea pe care o ai despre evolutia echipei nationale a Romaniei la Euro 2016, un lucru este cat se poate de clar: antrenorul Anghel Iordanescu nu a reusit inca sa gaseasca formula ideala. Acesta a experimentat atat in meciul cu Franta, cat si in cel cu Elvetia, iar pe parcurs au iesit la suprafata unele carente.

 

Dupa parerea unora, cea mai importanta dintre ele este pregatirea fizica relativ slaba in comparatie cu cea afisata de alte nationale de la Euro 2016. In meciul cu Elvetia, prima repriza a fost una foarte buna pentru tricolori, insa in a doua au fost de nerecunoscut, cedand aproape in totalitate initiativa.

 

Desi este posibil ca pregatirea fizica sa fie un factor important aici, sunt de parere ca antrenorul ar trebui sa lucreze si la capitolul psihic. In meciul cu Albania, Romania nu trebuie sa le dea impresia albanezilor ca este slaba si sa preia initiativa inca de la ineputul meciului.

 

Pana la urma, trebuie sa recunoastem ca Albania a fost la fel de buna precum Romania atat in meciul cu Franta, cat si in meciul cu Elvetia. Doar ghinionul a facut ca ei sa nu obtna niciun punct din aceste doua partide.

 

Pariere

 

Ambele echipe au nevoie de victorie si cred ca asta va duce la crearea unor spatii importante in apararea lor. Prin urmare, consider ca merita sa pariezi pe victorie Romaniei, beneficiind de cota de 2.10 oferita de Sportingbet. De asemenea, sunt sanse mari ca ambele echipe sa inscrie, asa ca ai putea miza pe faptul ca se vor inscrie peste 1.5 goluri, cota fiind de 1.50.