Inregistrarea si efectuarea primului depozit la Superbet

Cu siguranta ai auzit de agentiile offline Superbet, destul de apreciate de pariori. Dorind sa fie si mai aproape de clienti, acesta casa de pariuri s-a dezvoltat si in mediul online, astfel acestia putandu-se bucura de pariuri la orice ora din zi si din noapte.

 

Accesand site-ul Superbet vei observa chiar pe prima pagina cele mai pariate evenimente ale zilei, dar si alte evenimente din oferta. In partea de sus vei descoperi optiunea de a te inregistra, scrisa cu galben pe fundal rosu. Odata accesata, vei observa ca vei avea de parcurs 3 pasi pentru a finaliza procesul si de a iti crea cu succes cont la Superbet. La fiecare dintre acesti 3 pasi vei avea de completat putine date, astfel ca nu trebuie sa iti faci griji ca acest proces iti va consuma mult timp. De altfel, este vorba de doar doua, maxim trei minute.

 

La primul pas va trebui sa iti completezi prenumele, numele si adresa de e-mail, odata completate putand trece la urmatorul pas, apasand butonul “Pasul urmator”. Aici trebuie completat CNP-ul, judetul, orasul, adresa de domiciliu din buletin sau din cartea de identitate, respectiv telefonul mobil.  Selectand “Pasul urmator”, vei ajunge pe ultima pagina, care iti va cere sa iti alegi un nume de utilizator si o parola, insa si sa reintroduci parola, pentru confirmare.

 

Inainte de a finaliza procesul trebuie sa bifezi casuta conform careia declari pe propria raspundere ca ai 18 ani impliniti, ai citit, ai inteles si esti de acord cu Termenii si Conditiile. O alta casuta, pe care nu este neaparata nevoie sa o bifezi pentru a-ti crea contul, se refera la informarea de catre Superbet prin e-mail sau SMS cu privire la produsele si promotiile disponibile.

 

 

Un singur pas te mai desparte de procesul complet de inregistrare la Superbet


Dupa introducerea tuturor datelor si bifarea casutelor, apasand butonul “Inregistrare” vei primi, in general in maxim doua minute, un mail pe adresa introdusa de tine care contine un link de activare. Pentru ca procesul de inregistrare sa fie complet trebuie sa accesezi acest link. Nu credem ca trebuie sa specificam ca toate datele introduse trebuie sa fie reale, deoarece in maxim 30 zile de la inregistrare trebuie sa iti verifici identitatea, trimitand o copie dupa cartea de identitate pe adresa de mail specificata pe site-ul Superbet. In  caz contrar contul iti va fi blocat. De asemenea, trebuie specificat ca este permis un singur cont de la acelasi IP/aceeasi gospodarie.

 

Dupa inregistrare poti efectua o depunere chiar si prin intermediul agentiilor


Dupa accesarea linkului din mail te poti bucura de oferta bogata de pariuri sportive, jocuri slot sau de cazino si chiar loto a casei de pariuri online Superbet. Pentru asta trebuie insa sa efectuezi un prim depozit. Pur si simplu, intrand in contul tau pe “Efectueaza o depunere”  vei vedea o fereastra in care vei fi intrebat ce suma doresti sa depui, iar din meniul din stanga poti alege daca vei face depunerea prin agentie sau printr-o metoda online.

 

Depozitele prin agentiile Superbet nu necesita card bancar, fiind nevoie doar de cartea de identitate pentru verificarea identitatii. Depunerea minima este de doar 10 lei. Optiunile online de depozit si, implicit, de retragere, puse la dispozitie de Superbet sunt cele prin card bancar, portofelele virtuale Skrill  si Neteller, Paysafecard sau transfer bancar. Pentru toate aceste metode depozitul minim este de 20 lei. Superbet nu percepe comision la niciuna dintre metode. Suma depusa se incarca instantaneu in contul tau Superbet. In urma primelor 3 depuneri vei putea lua bonusul de bun-venit de 100% pana la 500 lei


Inregistreaza-te la casa de pariuri ce a obtinut marele premiu al anului 2017