Inregistrarea si efectuarea primului depozit la casa de pariuri Admiral

Nu putini sunt cei care nu doresc sa se inregistreze la o casa de pariuri online din cauza senzatiei gresite cum ca procesul de inregistrare este unul dificil, care “mananca” mult timp.

 

Nu este insa deloc asa, un exemplu graitor venind de la casa de pariuri Admiral. Accesand site-ul vei observa in dreapta un buton pe fundal galben pe care scrie “Inregistrare”. Odata apasat, vei constata ca, spre deosebire de alte formulare de inregistrare la casele de pariuri, aici este necesara completarea unei singure pagini. In primele 3 casute va trebui sa completezi informatii despre cont, cum ar fi pseudonimul sub care vei participa la Admiral (numele de utilizator), adresa de e-mail si o parola pe care o vei alege.

 

 Urmeaza informatiile personale, care includ numele, prenumele, data nasterii (zi, luna, an), sexul (masculin/feminin), tara, orasul, codul postal, strada, numar strada, bloc, apartament. Formularul de inregistrare continua cu informatiile legale, precum nationalitatea si CNP-ul. Ultimele informatii pe care trebuie sa le completezi sunt cele suplimentare, precum alegerea unei intrebari si a unui raspuns de securitate, dar si numarul de telefon, inclusiv prefixul.

 

Inainte de a apasa butonul “Inregistrare” trebuie sa bifam doua sau trei casute. Primele doua sunt obligatorii, putandu-te inregistra doar daca vei confirma ca ai peste 18 ani, dar si daca vei accepta termenii si conditiile. Ultima casuta o poti bifa daca doresti sa primesti pe mail sau SMS informatii legate de jocurile noi, castigurile tale si stiri interesante, insa, de asemenea, o poti lasa debifata.

 

 

Nu credem ca mai trebuie spus ca toate informatiile oferite trebuie sa fie adevarate, in caz contrar riscand sa-ti fie inchis contul. Asta mai ales deoarece in maxim 30 zile de la inregistrare trebuie sa iti verifici identitatea trimitand copia de buletin si, daca este cazul, o copie scanata a cardului folosit la efectuarea depozitelor, o copie la o factura de utilitati sau o captura de ecran a portofelului virtual (Skrill sau Neteller). Dupa verificarea documentelor vei primi 200 lei in cont, valabili doar la cazino.

 

Depozitele se efectueaza foarte usor


Dupa ce te-ai inregistrat si ai terminat de rulat bonusul, poti efectua primul tau depozit. Asta se poate face selectand butonul “Depozit” aflat in partea de sus a paginii, in dreptul contului tau, tot pe fundal galben si introducand suma pe care vrei s-o depui in cont. Suma minima care se poate depune este 30 lei. Sa spunem, de asemenea ca la prima depunere ai posibilitatea de a primi un bonus de 100% pana la 800 lei. 

 

Poti efectua un depozit chiar fara card bancar


La Admiral poti depune utilizand 5 metode. Cele mai folosite sunt cardul bancar si portofelul virtual Skrill. Totodata, poti utiliza portofelul virtual Neteller, metoda Paysafecard sau plata in numerar, direct din agentiile Admiral, fara a avea nevoie de card bancar. Pentru a plati in numerar este nevoie doar de cartea de identitate pentru verificarea identitatii. In final trebuie sa semnezi o chitanta, primind, totodata, o confirmare prin e-mail despre tranzactie.

 

Selecteaza modul de plata ales, dand click pe butonul “Urmatorul” langa logo-ul furnizorului de servicii de plata corespunzator. Apoi introdu toate datele necesare si confirma plata. Admiral nu aplica taxe pentru depozite si pentru retrageri, insa este posibil ca banca ta sa aplice comisioane pentru tranzactii. Cand va veni timpul pentru retragere, aceasta va putea fi folosita prin aceeasi metoda prin care ai efectuat depozitul. In incheiere, sa spunem ca merita sa te inregistrezi si sa depui la casa online Admiral, oferta lor pre-live fiind una foarte bogata. 

 

Concluzii

 

  1. Inregistrarea la Admiral se efectueaza in maxim doua minute
  2. Dupa inregistrare trebuie sa-ti verifici contul in cel mult 30 zile, trimitand o copie de buletin
  3. Dupa ce va fi verificat contul tau vei primi 200 lei pentru a-i rula la cazino
  4. Odata efectuat primul depozit vei putea primi un bonus la inregistrare de 100% pana la 800 lei
  5. Ai cinci modalitati de depunere la dispozitie: prin card bancar, prin portofelele virtuale Skrill si Neteller, prin Paysafecard  si in numerar (cash)
  6. Depozitul prin numerar, direct in sucursalele Admiral, nu necesita card bancar
  7. Admral nu percepe comision nici la depuneri, insa nici la retrageri

 

Incearca acum casa online Admiral