Inmulteste-ti miza de 20 ori intr-o luna cu riscuri foarte mici

In incercarea de a obtine profit din pariuri sportive tindem sa ne complicam cu diverse strategii, cand putem aplica una fara prea multe riscuri.

Cand afirmam asta ne referim la cota totala de pe bilet. Sigur, anumite strategii se pot dovedi destul de bune, pentru a genera un oarecare profit presupunand insa o cota totala a biletului de 2.00-2.5 sau chiar mai mult. Cu asemenea cote mari, creste riscul ca biletul sa fie necastigator.

 Incearca strategia Easy Money la casa cu oferta cea mai bogata >>>

Vaneaza un profit mic in fiecare zi

Cand sunt in joc banii nostri ar fi de preferat sa fim o idee mai prudenti, chiar daca nu intotdeauna ne iese acest lucru. Prudenta se manifesta prin efectuarea unei analize succinte a partidei pe care dorim sa pariem, dar si pe o cota totala mica. Combinarea celor doua elemente iti creste foarte mult sansele de reusita. O analiza succinta presupune studierea ultimelor partide de acasa/din deplasare ale echipelor, a ultimelor intalniri directe, a pozitiei echipelor in clasament, dar si aflarea unor informatii extra, de ultim moment. Aici includem indisponibilitatile, echipele probabile, starea gazonului, starea vremii (daca vorbim de fotbal) etc. .

Multa lume nu vede cu ochi buni plasarea de pariuri pe cote foarte mici, daca faci asta numindu-te parior amator. Afirmatia este partial adevarata, insa daca transformi aceste selectii pe cote mici intr-o strategie pe care sa o respecti zilnic si care ti-ar putea aduce profit considerabil, se schimba datele problemei. 

Strategia pe care o propunem noi se numeste Easy Money sau All-in, ca sa folosim un termen din poker. Aceasta este alcatuita din mai multi pasi, la fiecare pas urmand a miza intregului castig obtinut la pasul precedent. Pentru a putea avea succes cu aceasta strategie atat pe termen scurt, cat si pe termen mediu si lung, trebuie sa alegi o cota cat mai mica. 

Daca inca nu te-ai prins cum sa iti multiplici miza intr-o luna cu riscuri mici, sa spunem ca in fiecare zi, timp de o luna, ar fi bine sa pariezi un singur eveniment cu o cota totala de aproximativ 1.1. Pentru a incepe strategia fii sigur ca alegi o casa de pariuri ce dispune de o oferta bogata. Aici poti vedea care sunt aceste case. De asemenea, este de recomandat ca acea casa de pariuri sa o folosesti doar pentru aceasta strategie. Daca doresti sa plasezi alte pariuri opteaza pentru alta casa online, numarul celor licentiate in Romania fiind de 20. 

Nu alege evenimente live pentru aceasta strategie

Apoi consulta in fiecare zi oferta sportiva a respectivei case de pariuri si alege o partida care iti capteaza atentia. Dupa aceea vizioneaza toate selectiile acelei partide ce au cota aproximativa 1.1. Pasul urmator consta in analizarea cu atentie si seriozitate a selectiilor pe care le-ai ales. Pasul final il consta plasarea pe bilet a selectiei care, in urma analizei, iti pare cea mai sigura. Atentie, partida pe care o alegi trebuie sa fie pre-live (inainte de startul ei). In acest fel nu esti presat de timp, cum se intampla la o partida live, putand analiza selectiile in voie.

Graba strica treaba

Mai sus am afirmat ca este bine sa alegi un singur meci in fiecare zi, de pe care sa alegi selectia cu o cota de 1.1. Procedand asa, la finalul unei luni (30 zile), iti vei multiplica de aproximativ 20 ori miza initiala. Spre exemplu, daca vei porni la drum cu 100 lei, la finalul lunii vei avea circa 2 000 lei in cazul in care toate evenimentele alese sunt castigatoare. 

Nu am sfatui sa plasezi mai mult de un pariu pe zi, nici macar in weekend, desi tentatia este mare. Scopul strategiei este acela de a alege cea mai sigura selectie din acea zi, cel putin conform analizei. Alegand o singura selectie pe zi ai sanse mai mari de a duce misiunea la bun sfarsit. Daca, totusi, doresti sa obtii un profit mai mare zilnic ai putea sa incepi in paralel 3-4 proiecte de acest gen, cate unul pentru fiecare sport pe care il stapanesti bine. Astfel, alege in fiecare zi cate un evenment din sportul respectiv si plaseaza cota 1.1.

Rabdarea reprezinta cheia catre un castig generos

Este bine stiut faptul ca una dintre cele mai importante calitati pentru a reusi in domeniul pariurilor sportive este rabdarea. In acest context, iti propunem sa urmezi strategia Easy Money pe parcursul unui an intreg. Asta inseamna 12 incercari, daca ai pierdut intr-o luna fiind recomandat sa astepti urmatoarea luna pentru a incepe strategia de la primul pas. Poate nu vei duce strategia la bun sfarsit din primele luni, insa e de ajuns o singura luna in care sa o finalizezi pentru a genera profit. Sigur, daca banca ta initiala este pana in 10 RON strategia poate sa nu sune prea atractiv, profitul intr-un an de zile nefiind unul semnificativ. Daca vorbim insa de o banca initiala in fiecare luna de 100 RON sau mai mult se schimba datele problemei.

Rezumat

  • Strategia Easy Money iti poate aduce un profit generos daca te documentezi bine cu privire la fiecare meci jucat
  • Daca vei juca Easy Money in fiecare zi pe o cota de 1.1, timp de o luna de zile, iti vei inmulti miza de aproximativ 20 ori 
  • Alege o casa de pariuri cu o oferta bogata pentru a incerca exclusiv aceasta strategie
  • Urmeaza strategia in fiecare luna, timp de un an de zile

 Incearca strategia Easy Money la casa cu oferta cea mai bogata >>>