Inmulteste-ti miza de 100 ori in finala Copa America

In noaptea de duminica va avea loc finala Copa America intre Brazilia si Peru, una care beneficiaza de cote marite pentru victorie.

Asta se intampla la casa de pariuri 888sport, cotele marite reprezentand un  motiv serios pentru care sa pariezi pe victoria uneia dintre echipe. Vorbim despre cota 6.00 pentru ca brazilienii sa se impuna si cota 101.0 ca peruvienii sa o faca.

Crezi ca vor fi loc de surprize in finala Copa America? Pariaza si poti lua bonusul >>>

Ce trebuie sa fac?

Pentru a beneficia de cotele marite trebuie sa iti creezi cont la 888sport, dupa care sa efectuezi un depozit si sa plasezi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria in timp regulamentar a Braziliei sau a celor din Peru in finala Copa America. Miza este una fixa si anume 25 lei. Odata plasata selectia pe biletul de pariere, iti va aparea o casuta, pe care trebuie sa o bifezi daca doresti cotele marite.

Despre recompensa

Vei avea cote marite la victorie in finala Copa America daca vei respecta aceste cerinte, iar daca pariul va fi “verde” vei castiga 150 lei sau 2525 lei, in functie de echipa castigatoare. Evident, brazilienii pleaca favoriti clari in aceasta partida. Astfel, vei primi cash castigul conform cotei de pe site, pentru ca restul sa ti se crediteze ca bonus in cel mult 72 ore de la incheierea partidei. Bonusul trebuie pariat de 10 ori in termen de 60 zile pe o cota minima de 2.00, fie ca vorbim de un pariu simplu sau de un bilet multiplu.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont pana duminica, 7 iulie, ora 23:00, la 888sport
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet pe victoria Braziliei sau a celor din Peru in timp regulamentar in finala Copa America
  • Miza este exact 25 lei
  • In cazul unui pariu “verde” vei obtine cash instant castigul conform cotei de pe site, in vrreme ce restul pana la 150 lei, respectiv 2525 lei, ti se va credita ca bonus in termen de 72 ore
  • In termen de 60 zile trebuie pariat bonusul de 10 ori pe cote minime de 2.00

Crezi ca vor fi loc de surprize in finala Copa America? Pariaza si poti lua bonusul >>>