Indisponibilii etapei 19 din La Liga

Daca doresti sa vizionezi in transmisiune directa toate meciurile etapei cu numarul 19 din La Liga, casa de pariuri Betano este o alegere potrivita. Aici ai peste 250 pariuri pentru fiecare meci. In cazul in care nu stii ce pariuri sa alegi pentru meciurile din aceasta runda, noi iti dam o mana de ajutor. Mai jos vom prezenta un scurt preview etapa 19 La Liga, pentru a plasa pariuri informat.

Valladolid – Leganes (3 ianuarie, 20:00)

Valladolid se afla pe locul 14, cu 20 puncte, venind dupa doua remize pe teren propriu. De partea cealalta, Leganes ocupa penultima pozitie, cu 13 puncte, obtinand doar 3 puncte in deplasarile acestui sezon de La Liga si acelea in urma unor remize.

Indisponibili

Valladolid: N.Martinez, J.Sanchez 

Leganes: Szymanowski

Incerti

Valladolid: Salisu, Luismi, Plaza

Leganes: Recio, Siovas, M.Navarro

Sevilla – Bilbao (3 ianuarie, 22:00)

Sevilla ocupa ultima pozitie a podiumului, cu o victorie egaland-o la puncte pe Real Madrid, aflata pe locul secund. Patru victorii, o remiza si o infrangere este bilantul andaluzilor in ultimele 6 partide pe teren propriu. De partea cealalta, Bilbao se afla pe locul 7, in acest sezon inregistrand in deplasare o victorie, 5 remize si 3 infrangeri. 

Indisponibili

Sevilla: Reguilon (suspendat)

Bilbao: Muniain, De Marcos

Incerti 

Sevilla: Nolito

Bilbao: Capa, C.Ganea, Aduriz 

Valencia – Eibar (4 ianuarie, 14:00)

Gazdele se afla pe pozitia a opta in La Liga, fiind neinvinsi pe teren propriu in acest sezon de La Liga, obtinand 4 victorii si 5 remize. Adversara sa, Eibar, ocupa locul 16, la 5 puncte in fata retrogradarii, avand o victorie, doua remize si doua infrangeri in precedentele 5 deplasari din campionat.

Indisponibili

Valencia: Vallejo, K.Lee, Guedes, Piccini

Eibar: Orellana (suspendat), Escalante, Kike

Incerti 

Valencia: R.Moreno, Cillessen

Eibar: Burgos, S.Diaz

Getafe – Real Madrid (4 ianuarie, 17:00)

Getafe este ocupanta locului 6 in La Liga, pe teren propriu avand un parcurs destul de solid, venind dupa patru victorii si o remiza. Real Madrid are o singura infrangere in deplasare in campionat, in rest obtinand 4 victorii si 4 remize. Real Madrid se afla pe locul secund, la doua puncte in spatele Barcelonei.

Indisponibili

Getafe: Olivera (suspendat), Gallego, Kenedy, Bergara 

Real Madrid: Ramos (suspendat), Hazard, Vazquez, Asensio

Incerti 

Getafe: Manojlovic

Real Madrid: Marcelo, J.Rodriguez 

Atletico Madrid – Levante (4 ianuarie, 19:30)

Un pas gresit pentru Atletico Madrid in weekend ar insemna posibilitatea caderii pe pozitia a sasea. „Plapumarii” au 3 victorii, 3 remize si o infrangere in ultimele 7 partide de pe teren propriu. De partea cealalta, Levante ocupa locul 9, avand in precedentele 5 deplasari din La Liga doua victorii si trei esecuri.

Indisponibili

Atletico Madrid: Koke, Poveda, D.Costa  

Levante: Vezo, I.Lopez, Doukoure

Incerti

Atletico Madrid: Vitolo, Savic, Vrsaljko, Garces

Levante: Duarte, Melero, Pier

Espanyol – Barcelona (4 ianuarie, 22:00)

Marele derby catalan le gaseste pe cele doua formatii la poluri opuse in clasament. Espanyol este „lanterna rosie”, cu 10 puncte. Dintre acestea, doar doua au fost obtinute pe propriul teren. In schimb, „extraterestrii” au doua puncte in fruntea clasamentului, din precedentele 6 partide obtinand 4 victorii, o remiza, suferind o infrangere. 

Indisponibili

Espanyol: Granero (suspendat), Corchia, V.Mata 

Barcelona: Ter Stegen, Arthur, Dembele

Incerti 

Espanyol: Vargas

Barcelona: S.Roberto, Fati

Granada – Mallorca (5 ianuarie, 13:00)

Acest preview etapa 19 La Liga numara 4 partide si duminica. Prima dintre ele are loc intre doua echipe aflate in partea a doua a clasamentului. Granada se afla pe 11, avand doua victorii, o remiza si doua infrangeri in ultimele 5 partide de pe teren propriu. De partea cealalta, Mallorca ocupa locul 17, la un punct de retrogradare, in precedentele 5 deplasari inregistrand un singur punct.

Indisponibili

Granada: Gonalons (suspendat), Y.Herrera, Quini, Montoro, Vico  

Mallorca: Budimir (suspendat), Baba (suspendat), Pedraza 

Incerti 

Granada: Puertas, G.Sanchez, Lozano

Mallorca: Kubo, Sastre, Alegria, Salibur, Rahman

Real Sociedad – Villarreal (5 ianuarie, 15:00)

Real Sociedad incheie top 5 in La Liga, aflandu-se la un singur punct in spatele locului 4. Doua victorii, doua remize si un esec este bilantul acestora in precedentele 5 partide de pe teren propriu. In schimb, Villarreal se afla exact la jumatatea clasamentului, suferind 5 infrangeri in precedentele 7 deplasari.

Indisponibili

Real Sociedad: Sangalli, Illarramendi 

Villarreal: Caseres, Morlanes, Guerra

Incerti

Real Sociedad: Elustondo, Zurutuza

Villarreal: A.Moreno, Soriano

Alaves – Betis (5 ianuarie, 17:00)

Cele doua formatii se afla in partea a doua a clasamentului, diferenta dintre ele fiind de 4 puncte in favoarea lui Betis. Doua victorii, doua remize si o infrangere are Alaves in precedentele 5 partide de pe propriul teren. De cealalta parte, Betis e neinvinsa in ultimele trei deplasari, castigand o data, obtinand doua remize.

Indisponibili

Alaves: Pina 

Incerti

Betis: Pedraza, Carvalho, Juanmi Lopez

Celta Vigo – Osasuna (5 ianuarie, 22:00)

Celta Vigo se afla in „zona rosie”, la un punct de salvare, in vreme ce Osasuna poate sta linistita din acest punct de vedere, clasandu-se pe locul 12. Celta vine dupa doua remize pe teren propriu, dupa ce in precedentele doua partide fusese invinsa doar cu 0-1. De partea cealalta, Osasuna a obtinut 5 puncte in precedentele 5 deplasari de La Liga. 

Indisponibili

Celta Vigo: Araujo (suspendat), Mallo, D.Suarez, Saenz, S.Alvarez, Villar, Junca 

Osasuna: Roncaglia (suspendat), Oier (suspendat), Perrea, J.Perez, Cardona, Baria

Incerti 

Celta Vigo: Beauvue

Osasuna: R.Vidal, N.Martinez


Vizioneaza si pariaza pe toate meciurile din La Liga