In sferturile Roland Garros Simona Halep iti aduce un fullbet de 50 RON

Simona Halep isi continua drumul la Roland Garros, in sferturi urmand a o intalni pe Anisimova, tu putand obtine un fullbet de pana la 50 lei pariind live pe aceasta partida.

Americanca Anisimova este surpriza placuta a acestei editii de Roland Garros, aceasta incepand turneul in afara top 50. Intr-un clasament live se afla pe locul 35. De partea cealalta, Simona a coborat pe locul 8, putand urca pe pozitia a treia daca isi va pastra trofeul adjudecat anul trecut. La casa de pariuri Betano ai peste 100 pariuri pre-live si cu siguranta vei avea de unde alege si in sectiunea live, Betano fiind casa la care poti castiga fullbetul de 50 lei.

Ce trebuie sa fac?

In primul rand trebuie sa-ti accesezi contul, sectiunea “Promotii”, sub-sectiunea “Misiuni” si sa apesi butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii numite “Simona ajunge in sferturile de finala”. Poti intra in misiune pana pe 5 iunie, ora 15:30. Meciul Simonei este programat a incepe miercuri, la 15:00. Plaseaza apoi un pariu live si singur pe bilet pe orice selectie doresti in meciul dintre Halep si Anisimova. Nu exista cota minima, miza minima fiind de 20 lei.

Despre recompensa

Vei obtine 50 RON fullbet pariind pe meciul Simonei Halep din sferturile turneului de Grand Slam doar daca pariul plasat de tine in vederea promotiei este necastigator. De fapt, fullbetul maxim este 50 lei, valoarea lui reprezentand 50% din miza plasata. Fullbetul trebuie folosit pana la 8 iunie pe o cota minima de 1.5.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza-ti contul, categoria “Promotii”, subcategoria “Misiuni” si apasa butonul “Incepe misiunea”
  • Plaseaza un pariu live si singur pe bilet pe meciul de tenis dintre Halep si Anisimova
  • Miza minima este 20 lei, neexistand cota minima
  • Daca pariul este necastigator vei primi 50% din miza, pana la 50 lei, sub forma unui fullbet
  • Pana pe 8 iunie trebuie pariat fullbetul la o cota minima de 1.5

Castigi indiferent de rezultat >>>