In meciul din weekend Barcelona este cotata cu 7 la victorie, iar Levante cu 51

Dupa 10 meciuri disputate Barcelona este lider in La Liga, in vreme ce Levante se afla la jumatatea clasamentului dupa 11 partide. In general, cand se intalnesc aceste doua echipe in campionat, Barcelona se impune la o diferenta mare de scor. Nu la fel s-a intamplat si in primavara anului trecut, cand Levante a castigat pe teren propriu cu 5-4, dupa ce la un moment dat condusese chiar si cu 5-1. In vederea acestei partide casa de pariuri 888sport ofera cota 7.00 pentru o victorie a Barcelonei si 51.0 pentru una a lui Levante.

Ce trebuie sa fac?

Pentru a fi eligibil la promotie creeaza-ti cont la 888sport pana la ora meciului (2 noiembrie, 17:00). Plaseaza apoi un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria unei echipe in meciul dintre Levante si Barcelona. Exact 25 lei se calculeaza la cota marita. Dupa ce vei plasa pariul, pe bilet iti va aparea o casuta, ce trebuie bifata pentru a putea beneficia de cota marita. In ciuda acestui lucru, vei fi in continuare eligibil la bonusul de bun-venit de la 888sport, care poate atinge suma de 1 000 lei. 

Despre recompensa

Aceste cote mult marite la victorie in Levante vs Barcelona inseamna ca in cazul unui pariu „verde” vei primi imediat cash castigul conform cotei de pe site, in vreme ce restul ti se va credita ca bonus in maxim 72 ore. De 10 ori trebuie rulat bonusul pe o cota minima de 2.00 in termen de 60 zile.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana pe 2 noiembrie, ora 17:00
  • Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria unei echipe in meciul dintre Levante si Barcelona
  • Exact 25 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • In cazul unui pariu „verde” castigul conform cotei de pe site se va credita cash instant, pe cand restul pana la 175 lei, respectiv 1 275 lei, il vei primi ca bonus in maxim 72 ore
  • De 10 ori trebuie pariat bonusul in termen de 60 zile pe o cota minima de 2.00

Se va impiedica sau nu Barcelona de o echipa de mijlocul clasamentului?