In luna ianuarie ai sansa de a castiga saptamanal un pariu fara risc de 200 RON

Daca vei plasa minim un pariu pe saptamana in luna ianuarie ai putea primi o recompensa, alta decat cea corespunzatoare castigarii pariului. Promotia este oferita de casa de pariuri Fortuna, care ofera saptamanal 505 premii care constau in pariuri fara risc.

Ce trebuie sa fac?

La promotie este eligibil orice utilizator roman, pentru a participa nefiind nevoie sa te inscrii nicaieri. Trebuie doar sa alegi un eveniment sportiv din oferta Fortuna pe care sa pariezi. Biletul poate fi simplu sau cu selectii multiple, live sau pre-live. Miza minima a acestuia este 100 lei, iar cota minima 1.75. Promotia este valabila pana pe 28 ianuarie.

Despre recompense

Daca vei plasa un astfel de pariu vei putea castiga saptamanal 200 RON pariu fara risc in ianuarie. Aceasta este cea mai mare recompensa, cele 505 pariuri fara risc fiind impartite in 6 categorii. Astfel, vor exista 10 premii de 200 lei, 20 premii de 100 lei, 30 premii de 75 lei, 50 premii de 50 lei, 100 premii a cate 25 lei si 295 premii a cate 10 lei. Pariurile fara risc se vor acorda in fiecare zi de miercuri. Amintim ca un pariu fara risc inseamna ca miza plasata de tine se va returna cash daca pariul ales este necastigator.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Fortuna creeaza-ti unul acum
  • Plaseaza in ianuarie minim un pariu din oferta Fortuna
  • Miza minima a pariului este 100 lei, iar cota minima 1.75
  • In fiecare saptamana se vor acorda prin tragere la sorti 505 premii constand in pariuri fara risc, valoarea celor mai mari premii fiind 200 lei

Pariaza si poti obtine premiul cel mare