In fiecare vineri poti obtine 100 rotiri gratuite la un joc slot, castigurile fiind cash

In fiecare weekend avem sute, chiar mii de meciuri de fotbal din ligile europene si nu numai. Pentru a te pregati de weekend, casa online Betano iti ofera posibilitatea ca in fiecare vineri sa obtii nu mai putin de 100 rotiri gratuite. Este adevarat, nu ti le ofera pe toate odata, ci in transe de cate 10 rotiri.

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie nu trebuie sa te inscrii nicaieri, ci doar sa rulezi minim 250 in sectiunea “Cazino”, insa doar la jocurile de la furnizorul PlayTech. Numele furnizorului iti va aparea indata ce vei deschide jocul. Pentru fiecare 250 lei rulati la un asemenea joc vei obtine 10 rotiri gratuite. Oferta poate fi revendicata de 10 ori intr-o zi, astfel ca daca vei rula 2 500 lei la jocurile PlayTech, vei obtine 100 rotiri gratuite. In aceasta vineri, 4 octombrie, rotirile gratuite se vor credita la slotul “Epic Ape”.

Despre recompensa

Ai putea obtine pana la 100 rotiri gratuite daca mizezi la Cazino in fiecare vineri, fiecare rotire gratuita avand valoarea de 1 RON. Castigurile obtinute din rotiri sunt cash, fara conditii de rulaj.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Ruleaza minim 250 lei la jocurile PlayTech din Cazino
  • Pentru fiecare 250 lei rulati vei primi 10 rotiri gratuite la slotul „Epic Ape”
  • Promotia poate fi fructificata de 10 ori intr-o zi
  • Castigurile din urma rotirilor gratuite sunt cash,fara conditii de rulaj

Profita la maxim de promotie in fiecare vineri