In fiecare sambata din august primesti jetoane de aur la Live Blackjack

Iubitor al jocurilor de Live Casino, acolo unde poti interactiona in chat cu alti utilizatori si unde ai parte de dealeri (crupieri)? Atunci poate te intereseaza promotia casei online Betano, care in fiecare sambata din luna august iti propune sa castigi jetoane de aur in schimbul rularii unei sume de bani.

Ce trebuie sa fac?

Promotia este destinata tuturor utilizatorilor Betano, pentru a participa la ea trebuind doar sa deschizi in fiecare sambata din august jocul de Live Blackjack, pe care il gasesti in sectiunea „Cazinou Live” si sa rulezi in total cat mai mult pentru a primi jetoanele de aur. Aici te asteapta 4 mese de Live Blackjack, miza minima pentru o runda fiind 25 lei.

Despre recompensa

Vei obtine jetoane de aur jucand Live Blackjack daca vei rula minim 1 000 lei in ziua de sambata. Astfel, daca vei rula minim 1 000 lei vei castiga jetoane de aur in valoare de 50 lei. In cazul in care vei rula inca 250 lei vei mai primi un jeton de 50 lei, iar daca vei mai rula 750 lei vei primi in plus doua jetoane cu o valoare totala de 100 lei. Jetoanele de aur se vor credita in contul tau imediat ce indeplinesti cerinta. Acestea pot fi jucate doar la jocurile de Live Blackjack, in termen de 7 zile de la primirea lor.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul acum 
  • Ruleaza minim 1 000 lei in fiecare sambata din august pentru a primi jetoane de aur
  • Poti primi minim 50 lei in jetoane de aur si maxim 200 lei, in functie de cat rulezi
  • Jetoanele pot fi jucate la Live Blackjack, in termen de 7 zile

Joaca la Live Blackjack pentru jetoane de aur