In fiecare luni din septembrie poti castiga 10 rotiri gratuite doar daca vei accesa jocul

Nu trebuie decat sa te numeri printre primii 500 care selecteaza un anumit slot in fiecare zi de luni a lunii septembrie pentru a primi 10 rotiri gratuite.

Asta se intampla la casa online Unibet, cea care in trecut a mai oferit acest gen de promotie. Cum promotia a prins, lucru care era imposibil sa nu se intample, a fost reluata si in aceasta luna. Tuturor, fie iubitori de sloturi sau nu, ne place atunci cand primim ceva gratis si nu trebuie sa ne atingem de banca in acest sens.

5d7631d83ce0a_1568027096.jpg

Ce trebuie sa fac?

In fiecare luni din septembrie la promotie este eligibil un joc slot. Astfel, pe 9 septembrie slotul se numeste Wild Bazar, pe 16 septembrie va fi Double Stacks, pe 23 septembrie Cash-o-matic, iar pe 30 septembrie Jack and the Beanstalk. Poti accesa aceste jocuri direct din pagina promotiei sau din sectiunea „casino”, introducand in casuta “Cauta jocuri”, aflata in dreapta paginii, primele litere ale jocului pe care il cauti. Atentie, pentru a primi rotirile gratuite trebuie sa te numeri printre primii 500 utilizatori care acceseaza respectivul slot in fiecare zi de luni, in intervalul orar 19:00 – 23:59.

Despre recompensa

Nu rata sansa de a castiga 10 rotiri in fiecare zi de luni din septembrie accesand jocul respectiv chiar din primul minut al intervalului. Sloturile pot fi accesate atat de pe desktop, cat si de pe mobil. Castigurile dobandite in urma rotirilor gratuite trebuie rulate de 25 ori doar la sloturile NetEnt. Numele furnizorului va aparea de indata ce deschizi jocul.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza in fiecare luni din septembrie slotul selectat pentru acea data
  • Fii printre primii 500 utilizatori care acceseaza slotul in intervalul 19:00 – 23:59 si obtine automat 10 rotiri gratuite
  • Castigurile de pe urma rotirilor trebuie rulate de 25 ori la sloturile NetEnt

Profita de promotie in fiecare luni