In Fed Cup Romania abordeaza barajul cu Rusia fara cele mai bune jucatoare

La fel ca la Cupa Davis, din acest an si grupa mondiala la Fed Cup isi va disputa toate fazele intr-o singura saptamana. Se va intampla in Ungaria, in luna aprilie. Romania se va bate si ea sa ajunga acolo, adversara in baraj fiind Rusia. Din pacate insa, interesele individuale primeaza, ceea ce face aproape imposibila misiunea Romaniei de a ajunge in Grupa Mondiala. 

Simona Halep nu are o imaginatie prea bogata

Duelul se va disputa in weekendul 7-8 februarie la Cluj, in sala. In vederea partidei cu Rusia Romania nu se va putea baza pe Simona Halep, Irina Begu si Monica Niculescu, acestea invocand ca scuza ca vor sa se concentreze pe  Jocurile Olimpice de la vara. La Irina Begu si la Monica Niculescu putem gasi circumstante atenuante, ele trebuind sa faca puncte pentru a se califica la Tokyo. Motivul invocat de Simona Halep este insa unul destul de penibil, aceasta aflandu-se pe locul 2 in clasamentul WTA. 

Cu siguranta apele nu sunt deloc linistite in interiorul echipei, cum ar putea reiesi din declaratiile capitanului nejucator Florin Segarceanu. Pentru meciul de baraj contra Rusiei Segarceanu se va baza pe Ana Bogdan, Irina Bara, Gabriela Ruse, Raluca Olaru si Jaqueline Cristian. Este strigator la cer ca intr-un meci de asemenea importanta sa iti lasi echipa de izbeliste, stiind ca tu esti cam singura speranta ca Romania sa se califice. Aici ne referim la Simona Halep, evident. Pana la urma, este o jignire la adresa fanilor, care sunt prea putini interesati de lucrurile care se intampla in interiorul echipei.

In schimb, rusoaicele nu au nicio preocupare legata de Jocurile Olimpice. Contra noastra Rusia va aduce cea mai buna garnitura, 3 dintre componentele lotului aflandu-se in top 40. Duelul dintre Romania si Rusia se va desfasura pe 7 si 8 februarie. 

Rusoaicele pornesc cu prima sansa

In weekend Romania va intalni Rusia in barajul Fed Cup , casa de pariuri Betano fiind una dintre putinele unde deja gasim pariuri pentru duelul dintre Romania si Rusia.

Duelul nu este chiar cel mai dezechilibrat din play-off, daca ne luam dupa cote. Aici Rusia are cota 1.25 la victorie, iar Romania 3.9. In primul meci de sambata, care va incepe la 16:00, Gabriela Ruse are cota 6.35 la victorie contra Alexandrovei. In cel de-al doilea meci Ana Bogdan este cotata cu 2.45 in fata Kudermetovei. 

Plaseaza pariuri in mod obiectiv pe acest duel