In aceasta saptamana primesti zilnic bonus la depozit

Saptamana premergatoare Craciunului soseste cu un bonus la depunere care poate fi obtinut zilnic sau chiar de mai multe ori pe zi. Asta se intampla doar la casa de pariuri Maxbet, eligibili la promotie fiind toti utilizatorii.


Profita la maxim de promotie efectuand 7 depuneri >>>Ce trebuie sa fac?

Promotia a inceput de luni, 17 decembrie, fiind valabila pana duminica, 23 decembrie. Vestea buna este ca poti obtine toate cele 7 bonusuri chiar daca vei afla de ea in weekend, sa spunem. Pentru a obtine un bonus trebuie doar sa efectuezi un depozit in acea zi la Maxbet Cazino introducand la codul bonus ziua respectiva prescurtata. Spre exemplu, daca vei depune pe 20 decembrie trebuie sa folosesti codul „20dec”.


Bonusurile nu pot fi luate la alegere, ci pe rand, prima data trebuind activat cel de pe 17 decembrie, apoi cel de pe 18, de pe 19, pana ajungi la ziua respectiva. Daca prima oara auzi de promotia asta pe 20 decembrie, spre exemplu, poti ajunge la bonusul din ziua respectiva efectuand 4 depozite. Astfel, primul trebuie efectuat utilizand codul „17dec”, pentru al doilea  foloseste codul „18dec”, pentru al treilea „19dec”, iar pentru al patrulea „20dec”. De fiecare data depozitul minim e 50 lei. In cazul in care esti utilizator nou, prima depunere la Maxbet Cazino nu va fi luata in calcul pentru bonus.


Despre recompense

In aceasta saptamana primesti zilnic bonus la depozit, pentru fiecare depozit bonusul crescand cu un anumit procent. Spre exemplu, daca depui introducand codul corespunzator zilei de 17 decembrie vei primi 50% in plus, daca depui introducand codul „18dec” vei primi 60% in plus si asa mai departe, ultimul bonus primit pentru efectuarea unei depuneri fiind pe 23 decembrie. Daca ai obtinut toate bonusurile, pe 24 decembrie si 25 decembrie vei primi doua bonusuri surpriza (cate unul pe zi). In urma fiecarei depuneri nu poti primi un bonus mai mare de 1 000 RON, suma maxima ce poate fi revendicata din acest bonus pe care il poti primi in urma celor 7 depozite fiind 2 500 RON.


Bonusul este valabil la 56 jocuri de cazino, nu doar slot, pe care le poti consulta in pagina promotiei. Este adevarat, la rulaj conteaza in proportie de 100% doar jocurile slot si lozurile razuibile. Pentru a conta la rulaj, intr-o runda nu trebuie sa pariezi mai mult de 80 lei, dar nici pe optiuni cu doua variante (rosu/negru, par/impar). Bonusul plus depunerea trebuie rulate de 30 ori in termen de 30 zile inainte de a fi retrase.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Maxbet creeaza-ti unul aici
  • Efectueaza depuneri de minim 50 lei introducand codurile „17dec”, „18dec”, „19dec”, „20dec”, „21dec”, „22dec”, „23dec”, in functie de ziua in care te afli
  • Bonusurile trebuie revendicate din prima pana in ultima zi, nu pe sarite
  • Poti efectua intr-o zi mai multe depozite introducand codurile bonus zilelor anterioare in care nu ai depus
  • Daca ai efectuat 7 depozite introducand bonusurile aferente, pe 24 decembrie si 25 decembrie vei primi cate un bonus surpriza
  • Bonusul plus depozitul trebuie rulate de 30 ori in termen de 30 zile


Profita la maxim de promotie efectuand 7 depuneri >>>