Imparte premii totale de 50 000 RON cu turneele de la Madrid si Roma

In luna mai tenisul ne rasfata cu turnele de la Madrid si Roma, unde vor veni cei mai buni jucatori si jucatoare, pentru ca la sfarsitul lunii sa aiba loc turneul de Grand Slam de la Roland Garros. Iubitorii tenisului nu ar trebui sa rateze promotia casei de pariuri Fortuna din perioada turneelor de la Madrid si Roma, acolo unde au ocazia de a obtine castiguri in fiecare zi.

Mai multe bilete iti aduc sanse mai mari de castig >>>

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie nu trebuie sa te inscrii nicaieri, ci doar sa plasezi pariuri live sau pre-livepe bilete AKO (bilet cu minim doua selectii), fiind eligibile atat meciurile din calificari, cat si cele de pe tabloul principal al turneelor din Madrid si Roma, atat cel masculin, cat si cel feminin. Miza minima a unui bilet este 10 lei, iar cota minima a acestuia este 2.00. Meciurile trebuie sa fie distincte pentru ca pariurile sa se ia in calcul la promotie. Pariurile la care s-a folosit optiunea Early Cashout nu sunt luate in considerare.

Despre recompense

Promotia pune la bataie premii totale de 50000 lei la turneele Masters de la Madrid si Roma, acordandu-se atat premii zilnice, cat si “de cursa lunga”. Astfel, vor fi acordate 10 bonusuri zilnice, printr-o tragere la sorti la care vor participa toate biletele care se califica, fiecare bonus avand valoarea de 300 lei, in vreme ce la finalul campaniei primii 5 jucatori ce au jucat cele mai multe bilete calificante in perioada 3 mai – 19 mai, vor primi un bonus a cate 1 000 lei. Bonusurile se acorda in cel mult 72 ore de la extragere, trebuind rulate o singura data inainte de a fi efectuata o retragere. Fiecare jucator poate beneficia de mai multe bonusuri in aceasta campanie. Pentru a castiga un bonus trebuie sa fi acceptat in prealabil comunicari de marketing din partea Fortuna, optiune ce poate fi gasita in “Contul meu” à “Setari comunicare”.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Fortuna creeaza-ti unul aici
  • Plaseaza un bilet cu minim doua selectii din turneul de la Madrid, respectiv Roma
  • Miza minima a unui bilet este 10 lei, iar cota minima 2.00
  • Zilnic vor fi premiati 10 jucatori prin tragere la sorti, una la care vor participa toate biletele
  • La finalul campaniei primii 5 utilizatori ce au avut cele mai multe bilete, fie ele castigatoare sau nu, vor imparti premiul
  • Premiile zilnice sunt de 300 lei pentru fiecare utilizator extras, iar premiile finale sunt de 1 000 lei, pentru fiecare din primii 5
  • Bonusul trebuie rulat o data inainte de a fi retras

Mai multe bilete iti aduc sanse mai mari de castig >>>