Hapoel Beer Sheva - Universitatea Craiova | Cote la pariuri, ponturi si informatii

Hapoel Beer Sheva şi Universitatea Craiova vor juca un meci crucial pentru intrarea în grupele Europa Conference League, joi, 25 august, cu începere de la ora 20:00.Partida va putea fi urmărită în transmisiune directă pe canalul Digisport 2.

Hapoel are de partea ei avantajul terenului propriu

În returul cu Universitatea Craiova va conta foarte mult şi susţinerea spectatorilor, mai ales că după 1-1 din tur calificarea se joacă. Gazdele sunt considerate favorite, însă şi oltenii au şansa lor, mai ales după evoluţia din tur. Deşi competiţia internă a început, Hapoel nu a jucat niciun meci, fiind evident că îşi doresc să se concentreze pe competiţia europeană.

Roei Gordana (accidentat) şi Hatem Abd Elhamed (suspendat) nu vor juca.

HAPOEL (5-3-2): Omri Glazer - Helder Lopes, Eitan Ratzon, Eitan Tibi, Miguel Vítor, Iyad Abu Abaid - Mariano Bareiro, David Keltjens, Dor Micha - Tomer Hemed, Eugene Ansah.Antrenor: Elyaniv Barda

Vor reuşi oltenii să fie şi pragmatici ?

Partida tur a fost una în care Universitatea a avut o evoluţie bună şi ar fi putut obţine un rezultat pe măsură, însă gestul nesăbuit al lui Papp, petrecut pe tunelul arenei din Craiova, a stricat toate socotelile antrenorului Mirel Rădoi.Gazdele au revenit în joc după ce au fost conduse cu 1-0 şi au egalat dintr-un penalty prin Creţu.Chiar dacă Elhamed a fost eliminat după acel fault comis în careu,Craiova nu a reuşit să se impună şi implicit să aibă mai multe şanse pentur calificarea în grupele Europa Conference League.

Găman ar putea fi cel care îl va înlocui pe Papp, experimentatul stoper revenind după o accidentare.

UNIVERSITATEA (3-4-3): David Lazar - Vladimir Screciu, Valerică Gaman, Raúl Silva - Nicuşor Bancu, Alexandru Creţu, Alexandru Mateiu, Sergiu Hanca - Andrei Ivan, Elvir Koljic, Stefan Baiaram.Antrenor: Mirel Rădoi.

Hapoel Beer Sheva -Univ.Craiova,  informatii si statistici

- Va fi a doua confruntare între cele două teamuri într-o competiţie europeană.

- Hapoel are 4 victorii şi o remiză în ultimele cinci confruntări.

- Craiova a înregistrat 3 succese, un egal şi o înfrângere tot în 5 meciuri, din toate competiţiile.

- În meciurile susţinute pe teren străin, în Europa, din 2017 şi până în prezent, oltenii nu au obţinut decât un succes.

- Hapoel nu a mai pierdut acasă un meci oficial din februarie 2022, în acel 0-1 cu Netanya.

Hapoel Beer Sheva vs Univ. Craiova, ponturi pariuri

Gruparea din Ţara Sfântă e considerată favorită în retur, însă meciul din tur a arătat o echipa a Craiovei cu potenţial, dar care nu a reuşit să se impună, chiar dacă jocul a fost unul destul de reuşit.Se întâlnesc două grupări aflate într-o formă competiţională destul de bună, iar miza îşi va pune cu siguranţa amprenta asupra jocului.Înclin să cred că avantajul terenului propriu va conta enorm, mai ales ca Hapoel va fi susţinută corespunzător de suporteri. Ca atare vă recomand, evident la casele de pariuri legale din România, să luaţi în calcul un succes al gazdelor.