Grim the Splitter Dream Drop, noul joc de păcănele online de la Relax Gaming

Renumitul furnizor de păcănele online Relax Gaming a decis să ofere în continuare sloturi cu conținut popular și totodată palpitant, calități regăsite și în noua producție: Grim The Splitter Dream Drop.

Noul an a început cum nu se poate mai bine pentru industria de iGaming, care s-a îmbogățit cu mai multe sloturi. Printre ele se regăsește și Grim the Splitter Dream Drop, care odată ce este jucat induce o atmosferă înfricoșătoare, presărată puțin cu umor, o combinație pe cât de atipică, pe atât de bine gândită pentru că s-ar putea să fie cartea câștigătoare.

Până la introducerea acestui joc în toate cazinourile partenere din România ale furnizorului Relax Gaming, ai ocazia să te delectezi cu o gamă importantă de jocuri pe platforma Favbet. De la familia de jocuri Money Train și până Hellcatraz, ai zeci de păcănele online care să te încânte, fiecare cu temă și caracteristici care mai de care mai interesante.

Gama de jocuri Dream Drop este alimentată în continuare cu jocuri care au ca scop să atragă atenția jucătorilor și să le ofere acestora posibilitatea de a se relaxa. Există versiuni și fără jackpot, așa cum este cazul acestei versiuni marca Relax Gaming. Grim The Splitter Dream Drop păcănele online este un joc neobișnuit și la care poate nu te-ai aștepta și unde cărțile sunt împărțite de către celebrul personaj Grim Reaper.

La o primă impresie atmosfera este tensionată, dar se menține misterioasă pe întreg parcursul sesiunii, iar mecanica este interesantă. Principala atracție este funcția Jackpot Pick, care se declanșează aleatoriu, fie este nevoie să te califici printr-o rotire inițială pentru a ajunge la jocul jackpot propriu-zis, unde poți câștiga cel mai mare premiu, ce are o valoare fabuloasă: 10.000.000 euro.

Grim the Splitter Dream Drop caracteristici speciale

Atunci când vorbim despre câștiguri cu siguranță vrei să obții cât mai mult, dar jocul este limitat la 10.000 X miza pariată pe parcursul desfășurării jocului obținut. 

Acest lucru este mai probabil să se întâmple atunci când rolele se împart pe parcursul desfășurării rundei bonus.

Atunci când obții câștiguri identice, plătește de la 4 la 25 X miza folosită, dar există posibilitatea de a câștiga și până la 20 de câștiguri identice în runda bonus. Acesta din urmă acordă între 120 și 750 X miza, dar se poate de asemenea ca datorită unui Wild să ai parte de un câștig mai are decât te aștepți.

Rolul simbolului Wild este acela de a substitui fiecare simbol, cu excepția celui Scatter. Așadar, el intervine mereu atunci când există o combinație câștigătoare pentru a participa la generarea unei plăți.

Același simbol declanșează și caracteristica Splitter, care clonează simbolurile obișnuite de pe acea rolă și poți să împarți o singură dată per rotire în jocul de bază. Interesant că toate cele cinci role pot fi împărțite și atunci se pot obține câștiguri în linie.

Funcția specială rotiri gratuite este declanșată prin intermediul a cel puțin trei simboluri Scatter stivuite în aceeași rotire, iar odată ce se întâmplă lucrul acesta, primești șapte rotiri gratuite.

Există posibilitate ca în timpul jocurilor gratuite să fie stivuite din nou alte simboluri Scatter și atunci sunt declanșate și premii suplimentare, cât și o rotire gratuite pentru fiecare simbol în parte.

Rotirea Dream Drop se poate și ea declanșa la începutul fiecprei rotiri în jocul de bază și ai nevoie de cinci simboluri Dream D rop pe cele cinci role pentru a intra în jocul bonus Jackpot Pick.

Ai posibilitatea de a alege între 15 cărți cu fața în jos și vei câștigă atunci când se vor afișa tei cărți identice. Există jackpot Rapid, Midi, Maxi, Major și Mega Jackpots, cu valori între câțiva lei și până la ordinul sutelor de mii de lei, chiar până la zece milioane de euro.

Concluzie

Așadar, jocul în sine dispune de premii consistente, însă acel RTP de 94% care este sub media industriei ar trebui să te pună pe gânduri.

Partea bună este volatilitatea ridicată și faptul că îl putem considera un joc clasic cu 25 de moduri de plată, având în vedere că acțiunea se petrece pe cinci role și trei rânduri.