Greseli comise frecvent cand plasezi pariuri live

Pariurile live pot reprezenta o sursa rapida de imbogatire, nu oricine putand trece insa de la pariurile pre-meci  la cele live.
 
Sigur, nicio casa online nu iti interzice sa joci pariuri live, doar ca pentru a intra in aceasta “hora” trebuie sa dispui de anumite calitati pentru a avea sanse de a genera profit. Asta deoarece actiunile se succed rapid in multe cazuri, trebuind sa analizezi foarte bine situatia din teren (a scorului) inainte de plasarea vreunui pariu.
 
Sursa foto: www.podbet.com
 
Daca nu suntem atenti la acest aspect, riscurile sa alegem un pariu care se va dovedi necastigator sunt destul de mari. Insa acesta nu este singurul detaliu pe care trebuie sa-l avem in vedere daca dorim sa ne sporim sansele cu privire la castigarea unui pariu.   
 

1. Daca o echipa dispune de o cota mai mica intr-un moment al partidei nu inseamna neaparat ca este favorita
 

Acest caz il intalnim mai des la sporturi precum tenis, volei, baschet si mai putin fotbal. Asta se observa cel mai bine la tenis si chiar la volei, cota unui jucator scazand imediat ce acesta isi face serviciul. Asta ne poate pune in incurcatura, mai ales daca outsiderul care si-a facut serviciul a preluat conducerea pe tabela (fara sa aiba vreun break).
 
De asemenea, se poate ca favoritul sa aiba un inceput mai timid de partida, care sa-i permita adversarului preluarea conducerii pe tabela. De multe ori, in acele moment outsiderul are o cota mai mica la victorie, iar tu vei fii tentat sa plasezi un pariu pe acea cota. Doar ca in multe cazuri favoritul trece la conducerea partidei in repriza secunda/setul urmator, sansele ca outsiderul sa mai revina din acea situatie fiind mici.
 

2. Nu miza pe o cota mare daca nu ai un argument solid pentru alegerea facuta


Din dorinta de a castiga cat mai mult intr-un interval scurt de timp, multi dintre cei ce plaseaza pariuri live cauta un meci in care, in viziunea lor, un pronostic cu o cota ridicata are mari sanse de reusita. Daca se intampla sa te tenteze plasarea unui pronostic cu o cota mai mare de 2.00, sa spunem, inainte de a miza fa bine si uita-te pe statistica acelor echipe/jucatori.
 
In cazul in care statistica este favorabila pontului pe care doresti sa-l plasezi o poti face, insa nu cu o miza foarte mare. Daca, din contra, statistica nu conduce spre acel pont, cel mai probabil acesta nu va fi castigator.

 
3. Nu juca niciodata la recuperare


Cel mai pretios sfat pe care il poti primi atunci cand plasezi pariuri, mai ales live, este sa nu joci la recuperare. Dupa un pariu pierdut pastreaza-ti gandirea limpede si nu incerca ca la urmatorul sa plasezi o miza care, odata pariul castigat, ar acoperi pierderea precedenta, deoarece nu ai nicio garantie ca vei castiga, principiul pe care mergi fiind acela ca “trebuie sa iasa”.

Mai multe despre jucatul la recuperare, dar si ce sa faci pentru a evita asta, gasesti aici

 
In pariuri trebuie sa te obisnuiesti cu ideea unei pierderi, insa trebuie, de asemenea, sa stii cand sa te opresti din pariat in ziua respectiva. Daca nu-ti vei stapani impulsurile insa, mai devreme sau mai tarziu vei ramane fara niciun ban in cont. Si de obicei astfel de situatii se petrec mai devreme, nu mai tarziu.
 

4. Analizeaza statistica echipelor/jucatorilor inainte de a plasa vreun pariu


Ideal ar fi ca inainte de plasarea unui pariu sa consulti cat mai multe date statistice despre echipele/jucatorii care se intalnesc. In acest fel cresc sansele de a alege un pronostic castigator. Chiar daca meciul este in desfasurare, consultarea statisticii nu dureaza mai mult de doua minute. Daca nu stii de unde sa obtii datele statistice, cu o simpla cautare pe Google despre acel meci poti avea in fata ochilor tai datele pe care le doresti.
 

5. Nu paria pe echipe/jucatori de care nu ai auzit doar de dragul cotei


O greseala comisa de multi utilizatori o constituie parierea in necunostiinta de cauza. Astfel, in cazul in care o echipa sau un jucator este foarte cunoscut, iar de adversar nu ai auzit, probabil esti tentat sa pariezi pe jucatorul cunoscut. Spunem “jucator” deoarece astfel de cazuri sunt foarte intalnite in tenis, mai ales la turnee challenger sau ITF. Inainte de a miza pe jucatorul cunoscut, aduna cat mai multe date despre cel necunoscut. Parierea in necunostiinta de cauza te poate duce la ananghie.
 

6. Nu este indicat  sa mizezi pe un meci daca nu ai posibilitatea de a-l vizualiza in transmisiune directa


Ultimul, insa nu cel din urma punct, ca sa incheiem cu un cliseu, il reprezinta posibilitatea de vizionare a meciului pe care doresti sa pariezi. Daca vei viziona partida, iti vei da seama mult mai bine de cursul ei.  Sunt situatii in care rezultatul nu reflecta realitatea din teren in acel moment, astfel ca vizionarea unei partide la care intentionezi sa mizezi te poate feri de multe pariuri pierdute.
 
Daca vei avea in cap aceste 6 sfaturi inainte de a plasa vreun pariu live, exista o probabilitate foarte mare sa generezi profit. Poate nu intr-o zi, doua, dar cu siguranta pe termen lung vei observa imbunatatirile.
 

Daca preferi pariurile live aceasta este casa online potrivita pentru a te inregistra