Cea mai mare greseala comisa de pariori

Cu siguranta au fost momente in viata voastra de parior in care dupa un pariu/bilet pierdut v-ati intrebat de ce ati ales acel meci, cand erau altele mai sigure in oferta, poate chiar la o cota mai mare.
 
Indiferent care ar fi fost motivul care a stat la baza acelui pariu pierdut, dupa ce respectivul meci se incheie apare dorinta de a recupera miza pierduta anterior si de a face chiar si profit. Asta in ciuda faptului ca acel meci pierdut a fost analizat temeinic in prealabil, doar ghinionul facand ca rezultatul sa nu fie cel anticipat. Momentele de dupa incheierea meciului pierdut sunt cele mai importante, in opinia noastra. Ideal ar fi ca dupa un esec sa luati o pauza de la a mai plasa pariuri, in special live, acolo unde se poate castiga, dar si pierde mult mai repede decat la pariurile pre-live. Nici trecerea de la pariuri sportive la poker, spre exemplu, nu ajuta prea mult, fiindca tentatia este aceea de a juca pana va veti recupera miza pierduta la pariuri sportive, iar de multe ori nu se intampla asta.

(free-sports-betting-tips)
 
Daca nu doriti insa sa intrerupeti seria, puteti plasa in continuare pariuri, care insa sa nu aiba o miza mai mare decat cel pe care l-ati pierdut cu doar cateva momente in urma. Nu trebuie sa faceti o tragedie din faptul ca ati pierdut acea selectie si ca in cont aveti o suma mai mica decat cea dorita, ci mai degraba trebuie sa acceptati pierderea si sa o luati de la capat, fiindca in mod sigur nu veti avea ghinion intotdeauna. Daca sunteti in pana de idei, nestiind ce pronostic sa dati pentru un anumit meci sau daca, pur si simplu, doriti sa vedeti si alte pareri, puteti consulta sectiunea ‘’biletul ziei’’. In niciun caz nu trebuie sa jucati la recuperare, din pacate asta fiind cea mai mare greseala comisa de pariori.
 

Daca voi juca la recuperare voi alege mult mai atent meciul/meciurile


Am intalnit foarte multi pariori ce au avut acest gand. Doar ca nimeni nu iti garanteaza castigul pentru acel meci, oricat de sigur ar parea el. In cazul in care abordezi tactica de a alege multe meciuri pe bilet cu o cota individuala mica si o miza mare, riscul asumat ni se pare a fi mai mare decat in cazul in care plasezi un singur pariu cu o cota mai mare, dar analizat ‘’din scoarta in scoarta’’. Sigur, nu sunt putine cazurile in care vei spune ca toate lucrurile indica faptul ca in acel meci se va inregistra un anumit rezultat, insa realitatea din teren poate fi diferita. Nu intotdeauna cauzele pentru care pronosticul asteptat de tine nu este si cel din teren tin de statistica, putand fi unele de moment, ca de exemplu starea gazonului, gradul de oboseala al jucatorilor, starea de spirit a lor etc. .
 

Ce pot face pentru a nu fi tentat sa joc sume mari dupa un pariu pierdut?


Dupa cum am specificat mai sus, cel mai bine este sa luati o pauza dupa un esec la pariuri. In acest timp puteti efectua activitati datorita carora va puteti relaxa, activitati care sa nu aiba niciun fel de legatura cu pariurile si, daca se poate, nici cu privitul la meciuri. Asta fiindca exista riscul ca, vazand cum decurge un anumit joc, sa doriti din nou sa plasati pariuri. In acele momente tensionate creierul are nevoie de relaxare pentru a putea gandi limpede pe viitor.
 

Concluzii

 
  • Multa lume face greseala de a juca la recuperare dupa un pariu pierdut sau o serie de pariuri pierdute
  • Odata ce ai pierdut un pariu, trebuie sa te conformezi cu situatia
  • Niciodata nu plasa un pariu cu o miza mai mare decat cel pierdut anterior
  • Dupa un pariu pierdut, cel mai bine ar fi sa te deconectezi, la propriu si sa incerci sa iti umpli timpul cu activitati relaxante, care te vor ajuta sa uiti de pariuri si de pierderile avute.