Goluri pe Maracana, Fluminense - Gremio

Pe ''Marcana"" din Rio de Janeiro se va disputa vineri noapte meciul cel mai echilibrat al etapei cu numarul 7 dintre Flu si Gremio.

Gazdele neinvinse acasa, din 3 jocuri, 2 victorii si un egal, golaveraj 6-4, desi au avut evolutii inconstante sunt la doar sase puncte de liderul Corinthians, in momentul cind scriu aceste rinduri, miercuri 14 iunie ora 23,40 .
Principala problema a trupei lui Abel Braga o constitue defensiva, 11 goluri primite, fiind una dintre cele mai slabe aparari din campionat.
Un element pozitiv o constitue forma foarte buna a atacantului  Henrique Dourado cu 7 reusite in 6 meciuri, sapte din cele 11 goluri marcate de gazde.

Adversara lui Flu din aceasta etapa, Gremio, este formatia cu cea mai buna ofensiva, 16 goluri in 6 jocuri, 5 victorii si o infringere, 3-4 la Sport Recife.
Oaspetii ocupa pozitia secunda, la un punct in spatele lui Corinthians, si au marcat mai mereu in deplasare  minim un gol in jocurile recente.
Interesant de subliniat ca cele doua au jucat de curind in Cupa Braziliei, tur -retur, si Gremio s-a impus in ambele partide 3-1 respectiv 2-0 in deplasare.

In acete conditii ma astept ca gazdele sa joace cu o ambitie in plus pentru a demonstra ca in Cupa a fost doar un accident si astfel sa vedem goluri de ambele parti.


Ambele marcheaza
cota 1,73
100 lei

peste 1,5 gol prima rep
cota 2,90
50 lei

Gremio peste 1,5 gol
cota 2,80
50 lei

Betano