Ghiceste cea mai mare cota si castiga o Toyota

Desi poate nu ar trebui, majoritatea pariorilor este atrasa de cote cat mai mari pe bilet, in acest fel potentialul castig fiind si el mai mare. Pe asta a mizat si casa de pariuri Mozzart cand a prezentat promotia conform careia vei castiga o masina Toyota daca vei ghici cea mai mare cota. Vor fi insa si multe alte premii deloc de neglijat. Acest concept de promotie a mai fost testat cu succes de Mozzart in trecut, ea fiind singura casa de pariuri, din cate stim noi, ce a oferit promotii unde marele castigator este cel care nimereste cota cea mai mare.


Ce trebuie sa fac?

Promotia se va incheia la 31 ianuarie 2019, avand, asadar, destul timp la dispozitie sa alcatuiesti bilete castigatoare ce au cote foarte mari. Pentru a intra la promotie nu trebuie decat sa plasezi bilete pe evenimente sportive care respecta cerintele. Miza minima a unui bilet este 3 RON, iar biletul trebuie sa aiba minim 4 selectii. Pariurile live sau cele tip sistem nu se iau in considerare in vederea acestei promotii.


Despre recompense

Ghiceste cea mai mare cota si castiga o Toyota Yaris Hibrid, acesta nefiind insa singurul premiu oferit de Mozzartbet. Vor fi inca 30 premii, acordate autorilor urmatoarelor 30 cele mai mari cote castigatoare. Astfel, cei clasati intre locurile 2 si 6 vor primi un iPhone 8 Plus, cei de pe locurile 7-11 vor obtine un Samsung S9, iar restul o bicicleta marca Velors. Lista primilor 10 clasati care au cea mai mare cota castigatoare este updatata zilnic si se gaseste atat pe site, cat si in agentiile Mozzartbet.


Rezumat

  • Plaseaza online si/sau offline la Mozzart cat mai multe bilete pre-live pana pe 31 ianuarie 2019
  • Miza minima a unui bilet este 3 lei
  • Biletul trebuie sa aiba minim 4 selectii
  • Primii 30 utilizatori care au cota cea mai mare castigatoare vor primi telefoane, premii pe doua roti sau chiar pe 4 roti