Get's Bet program sarbatori Pascale

Prezenta in Romania inca din 2004 ca agentie stradala, insa sub un alt nume, casa de pariuri sportive Get’s Bet este destul de populara in randul utilizatorilor ce prefera pariuri la agentii offline. In scurt timp vin sarbatorile Pascale, programul agentiilor de pariuri suferind anumite modificari in aceasta perioada.

Incearca pariurile online pentru a plasa pariuri oricand doresti >>>


Este si cazul celor de la Get’s Bet, care adopta un program sarbatori scurt. Prima zi de Paste pica pe 28 aprilie, data la care multe campionate de fotbal se afla pe “ultima suta de metri”. Drept urmare, este foarte important sa ai acces oricand la oferta Get’s Bet, pentru a putea plasa pariuri imediat ce descoperi o informatie. Din pacate, la agentia de pariuri Getsbet programul sarbatorilor de Paste nu este unul prea ofertant, mai ales in prima zi de Paste, iar daca vei astepta prea mult este posibil ca informatia sa se raspandeasca printre pariori, iar asta sa duca la scaderea cotei pentru pontul vizat de tine.

Daca doresti sa pariezi, insa agentiile stradale nu sunt deschise la acea ora din cauza acestui program de Paste scurt sau daca nu ai chef sa iesi din casa, mai ales in perioada Pastelui, cand probabil ai musafiri, poti face asta si din fata calculatorului, Get’s Bet fiind prezenta si in mediul online. Nu doresti sa iti expui datele bancare pe Internet sau poate chiar nu detii un card bancar pentru pariuri? Poti efectua un depozit la una dintre aceste agentii stradale, banii depusi fiind creditati instant in contul online Get’s Bet, putand incepe, astfel, sa plasezi pariuri online.

Getsbet program de Paste agentii pariuri *

Vineri, 26 aprilie: Program normal

Sambata, 27 aprilie: 10:00-19:00

Duminica, 28 aprilie: Inchis

Luni, 29 aprilie: 10:00-19:00

Marti, 30 aprilie: Program normal


Programul nu este inca oficial, dar cel mai probabil acesta va fi. Vom reveni cu eventuale modificari.

Incearca pariurile online pentru a plasa pariuri oricand doresti >>>