Gazdele vor sefia, Stjarnan - Vikingur Reykjavik

Aveam meciul  pe retina de ceva ore si in momentul cind scriu aceste rinduri cele doua formatii care se gaseau la egalitate cu Stjarnan inaintea inceperii rundei cu numarul 7, Valur si Grindavik se gaseau in min 89 la egalitate 1-1 in deplarea de la Breidablik 1-1,  respectiv 0-0 acasa in min 54 cu Hafnajord.
Intre timp Valur a marcat si batut cu 2-1 trecind pe locul 1 cu 16 uncte iar la Grindavik - Hafna 1-1 min 78...


Plecind de la aceste jocuri de azi (n.r. miercuri noapte) ma astept ca gazdele sa forteze maine (n.r. joi) victoria pentru a redeveni lideri in conditiile in care etapa trecuta au suferit prima infringere in cele sase etape scurse, un umilitor 0-3 la Hafnajordur, dupa un egal si cinci victorii, din care patru consecutive, in rundele precedente.

Un meci interesant in care forta ofensiva a gazdelor acasa nu trebuie trecuta cu vederea, 2 partide, 2 victorii, golaveraj 7-1, o medie de 3,5 goluri in meciurile disputate acasa, 15-8 per total, o medie de 2,5 goluri intr-un meci in toate jucate.

Echipa oaspete in revenire, dupa trei infringeri consecutive, neinvinsi de doua jocuri, un egal si o victorie si 4 reusite.
Plecind de la statistica ultimelor intilniri si tinind cont si de forma recenta a celor doua ma astept la un joc cu goluri de ambele parti si probabil peste 2,5 in meci.

Stjarnan peste 1,5 gol
cota 1,62
100 lei

peste 1,5 gol prima rep
cota 2,30
100 lei

Stjarnan vict si  peste 2,5 gol meci
cota 2,40
50 lei

Betano