Gazdele inving liderul?, Helsinborgs - Brommapojkarna

Asa cum va povesteam nu demult Helsinborg este  una din ''granzii'' Suediei la nivel de club care in editia trecuta a ''produs'' marea surpriza a sezonului, retrogradarea in premiera in Superettan. 
Este singura echipa din istoria Allsvenskan care a luat asa zisa ''tripla'', campionatul, cupa si supercupa.
Dupa 11 runde in actualul sezon ocupa locul 2 si este singura formatie neinvinsa, 6 victorii si 5 egaluri, golaveraj 21-12.
Atacantul danez Jesper Lange de la gazde ocupa locul secund in clsamentul marcatorilor, cu 6 reusite in cele 11 runde scurse.

Oaspetii ocupa surprinzator prima pozitie cu o linie de clasament incredibila, 9 victorii -1egal si 1 infringere, golaveraj 24-6, o medie de peste 2goluri pe meci, cel mai bun atac si cea mai buna defensiva.
Au marcat in 10 din cele 11 jocuri disputate minim un gol, un alt record impresionant, care se reflecta practic in golurile marcate de jucatori. Au patru fotbalisti care au punctat fiecare  minim 4 goluri, liderul fiind Kevin Kabran, 23 de ani, 5 reusite, urmat de Christopher Branderborn,26 ani, Markus Gustasson,28 ani, si Viktor Gyokeres, 19 ani, fiecare cu cite 4 goluri
 
In aceste conditii maine seara (n.r. luni) ma astept la un joc cu goluri de ambele parti si in care gazdele vor incerca sa se impuna pentru a limita din diferenta de puncte.
 
Ambele marcheaza
cota 1,65
100 lei
 
1x
cota 1,50
100 lei
 
Helsinborg peste 1,5 gol meci
cota 2,35
100 lei