Gazdele fara suporteri, Persepolis - Lekhwiya

Pe Azadi Stadium din Teheran gazdele vor avea o misiune dificila in fata liderului din Qatar, Lekhwiya, formatie calificata din grupa B fara infringere. Pe linga forma buna a oaspetilor principalul impediment pentru ei va fi lipsa suporterilor conform deciziei comisiei AFC.

Gazdele sunt lider detasat in competitia autohtona fata de Esthegal si sunt foarte aproape de castigarea unui nou titlu de campioana a Iranului, iar in Champions League au terminat pe pozitia secunda in grupa D. Astazi vor trebui sa se descurce fara golgheterul Kamybinia  accidentat, dar probabil vor juca cu Amiri si Taremi, doi atacanti de viteza. De asemenea un element foarte important pentru iranieni este apararea, considerata a fi una dintre cele mai bune din Asia.

De partea cealalta oaspetii o echipa foarte ofensiva si care inscrie cu usurinta dar si primesc goluri, in 12 din ultimele lor 13 partide ambele echipe marcind, vor incerca cu siguranta sa dea gol pentru  ca returul sa fie mai usor, chiar si in conditiile in care azi lipseste principalul marcator Al Arabi.

Pauza sau Final
x
cota 1,78
100 lei
Superbet