Furnizorul casino online Wazdan se extinde si in Bulgaria

Lansarea portofoliului Wazdan in Bulgaria inseamna ca a ajuns la 20 jurisdictii in care compania si-a pus la dispozitie intregul arsenal de produse.

Lansarea include doar 14 dintre cele mai populare titluri de jocuri de pacanele online ale companiei si care acum vor fi disponibile si in Bulgaria, dupa cum urmeaza:

  • 9 Lions
  • Magic Fruits Deluxe
  • Larry The Leprechaun
  • Sizzling 777 Deluxe, etc.

Operatorii parteneri au ocazia de a-si negocia individual ofertele si de a se asocia cu Wazdan pentru a integra titluri aprobate, cat si viitoare versiune e sloturi dupa cum considera de cuviinta. Furnizozul Wazdan implementeaza de asemenea si suita de jocuri Freedom of Choice, care ofera jucatorilor o alta oportunitate, iar operatorii se vor simti mult mai aproape de actiune.

De asemenea, piata bulgara este importanta pentru furnizor care incepe sa se extinda rapid si acopera cele mai promitatoare piete, aspect pe care si Andrzej Hyla (CCO Wazdan) l-a punctat: "Am experimentat si o mare crestere, cat si un impuls in acest an, dar suntem departe de a ne ne declara multumiti. Aceasta intrare pe piata de jocuri de noroc din Bulgaria marcheaza cea mai recenta oportunitate a noastra, insa este doar unul dintre planurile de crestere pe care compania le are".

Cine este Wazdan

Vazut un furnizor de jocuri de noroc în plina ascensiune, Wazdan a reusit sa umple incet si sigur oportunitatile avute si a speculat fiecare bresa lasata libera de concurenta. Activeaza in aceasta lume din 2010, atunci cand a devenit un potential concurent de viitor si in tot acest timp a lansat peste 150 de sloturi dedicate industriei. Principala specializare este dezvolvatarea si inovarea jocurilor, dar cu toate acestea inca nu a fost premiata in vreo gala de renume din industria de iGaming, desi a fost foarte aproape sa se intample.

Sloturile Wazdan pot fi jucate si in Romania

Cele mai interesante titluri ale furnizorului Wazdan le poti juca si la cazinourile online licentiate in Romania prin intermediul Oficiului National pentru Jocuri de Noroc. Spre exemplu, 9 Lions este doar unul dintre sloturile pe care le poti juca la Superbet. Larry The Leprechaun este si el un joc cu real potential la care ai acces prin intermediul aceluiasi cazino.