Furnizori de pacanele online de top: Endorphina

Vazut ca un furnizor atipic, Endorphina dezvolta pe langa software pentru domeniul jocurilor de noroc si jocuri de pacanele interesante, unele bazate pe Flash, exclusiv pentru cazinourile online.

Alcatuita din profesionisti internali cu o inalta calificare, echipa Endorphina are zeci de ani de exprienta cumulati de oamenii desemnati cu deciziile in crearea de jocuri de cazino online. Pentru atragerea jucatorilor din aceasta industrie, furnizorul lanseaza sloturi care au la baza cele mai populare teme de pe piata internationala. Asa se explica titlurile interesante pe care le poti accesa si la cazinourile online licentiate in Romania.

Pe cat de spectaculos este fiecare slot in parte, pe atat de usor de inteles si de jucat este, avand in vedere ca la asta lucreaza intens echipele de designeri si dezvoltatori. Sloturile furnizate de Endorphina ies usor in evidenta, datorita stabilirii sistemului si a logicii circumspecte a partii client si API-ul versatil care permite mai multe tipuri de ingerare. Cu alte cuvinte, un raport complet cu statistici este trimis la biroul clientului pentru ca a alege Endorphina drept partener, inseamna sa alegi un furnizor de software pentru jocurile de cazino de incredere.

Grafica este unul dintre elementele principale ale jocurilor ce poarta amprenta Endorphina si este unul dintre elementele care fac diferenta comparativ cu alti furnizori. Totusi, avand in vedere ca abia in 2012 a fost fondata si a intrat pe piata de jocuri de noroc din intreaga lume, mai sunt de pus la punct aspecte multe pentru a se putea lupta de la egal la egal cu cei care deja domina piata, insa este pe drumul cel bun.

Lansand anual zeci de sloturi, Endorphina a dovedit ca este o echipa de profesionisti calificati si capabila sa capteze atentia jucatorilor si a diferitelor piete. Sloturile sunt testate temeinic si licentiate de institutiile abilitate, dar si sustinute de matematica fiabila si comportamentul stabil. Per total, Endorphina este un furnizor si partener de afaceri de incredere in industria iGaming, asa cum poate ti-ai dat seama din titluri precum Minotaurus, 2020 Hit Slot si Safari.

Top 3 jocuri ca la aparate ale furnizorului Endorphina

Minotaurus

Asocierea aceasta de cuvinte provine din limba greaca si vine de la Taurul lui Minos. Aceasta creatura este cunoscuta sub denumirea de Asterius sau Asterior, un nume pe care l-a purtat si tatal lui Minos. Este o creatura fabuloasa jumatate animal, in speta taur si jumatate om. Intocmai aceasta deosebire l-a facut popular in randul amatorilor de istorie, indeoseosebi pasionati de grecia antica, insa a fost si personaj de film, iar acum de slot video.

Minotaurus este un joc ca la pacanele online ce apartine furnizorului Endorphina si care a fost lansat la 19 martie 2015. Volatilitatea este ridicata, RTP-ul 95%, iar cel mai mare castig la care poti ajunge este de 100.000 X miza. Trebuie sa stii ca fiecare miza difera si de bugetul alocat de catre jucator pentru fiecare sesiune. Poate ajunge de la cativa bani si pana la 100 RON per rotire completa, insa si platile sunt pe masura fiecarei mize folosite. Actiunea in jocul ca la pacanele Minotaurus se poarta pe cinci role si trei randuri, iar platile se fac in 10 modalitati diferite.

2020 Hit Slot

Ei bine, daca iti plac jocurile ca la pacanele cu fructe, atunci trebuie sa stii ca 2020 Hit Slot este exact ceea ce cauti. Poate ca te-ai obisnuit si familiarizat deja cu sloturile furnizorului EGT, ale caror jocuri sunt printre cele mai populare in Romania, insa Endorphina vine cu un concurent capabil sa faca cu brio fata concurenti. Nu doar ca vorbim despre un slot unde fructele joaca rolul principal, insa exista caracteristici speciale care iti permit dublarea ultimului castig si nu numai.

Deloc vechi in aceasta industrie, Endorphina a decis lansarea slotului 2020 Hit Slot in data de 20.02.2022. Dupa foarte putin timp a inceput sa creasca in popularitate si drept urmare este unul dintre cele mai bine vazute jocuri ale furnizorului Are RTP   96%, ceea ce inseamna ca potential exista, dar cele mai dese castiguri sunt cele mici si medii. Mizele difera si ele, de la cativa bani si pana la ordinul sutelor de lei per rotire. In total sunt cinci role si patru randuri unde simbolurile sunt stivuite, iar platile se fac pe 100 de linii de plata.

Safari

In araba, safari inseamna calatorie, insa este o expeditie de vanatoare ce are loc in indepartata Africa, respectiv in savenele africane, in scopul vanarii unor animale mari. Tot despre vanatoare este vorba si in jocul ca la aparate Safari al furnizorului Endorphina, insa vanatoare de simboluri care aduc castiguri pe masura. Iti poti da seama de lucrul acesta dupa poza slotului, acolo unde personajele principale sunt leul, elefantul si bivolul.

Intr-adevar, simbolurile slotului sunt animale, Leul este cel mai cautat simbol in jocul de baza, insa trebuie sa stii ca exista si simboluri speciale. Scatter declanseaza functia rotiri gratuite, Wild inlocuieste toate celelelalte simboluri exceptand Scatter. Lansarea lui in piata a avut loc in data de 15 noiembrie 2015 si a venit la pachet cu RTP 96%, cat si un castig maxim ce ajunge pana la 100.000 X miza. Totodata, platile se vor face in 50 de modalitati diferite, iar actiunea se paorta pe cinci role si patru randuri. Mizele sunt diferite si ele, ajung pana la ordinul sutelor de lei.

Fa-ti acum cont pe Favbet si joaca cele mai cunoscute titluri ale furnizorului Endorphina! Bucura-te de diversitatea sloturilor si joaca responsabil!