Fratii Bryan revin la forma care i-a facut cunoscuti

Anul trecut a fost unul extrem de dificil pentru unul dintre cele mai bune perechi din istoria tenisului masculin la dublu. In 2015, dupa cum probabil stii deja, Bob Bryan si Mike Bryan nu au reusit sa castige niciun turneu de mare slem. La Australian Open, de exemplu, Dominic Inglot si Florin Mergea au reusit sa-i invinga in runda a treia.

 

La Roland Garros, fratii Bryan au reusit sa ajunga pana in finala, insa au fost din nou invinsi. Florin Mergea, de data aceasta in echipa cu Rohan Bopanna, i-a invins si la Wimbledon, iar la US Open, americanii au fost eliminati inca din prima runda.

 

Cei doi ii vor intalni in finala pe Feliciano Lopez si pe Marc Lopez. Acestia din urma au reusit sa treaca de Marcelo Melo si ivan Dodig in semifinalele turneului. In cazul in care nu iti amintesti, Dodig si Melo sunt cei care au reusit sa ii invinga pe fratii Bryan in finala Roland Garros de anul trecut.

 

Cei doi Lopez fac o pereche buna, insa este interesant cat de departe au reusit sa ajunga aici, avand in vedere ca atat la Roma, cat si la Madrid (turnee disputate tot pe zgura, la fel ca Roland Garros) au fost eliminati inca din prima runda.

 

Pariere

 

Americanii sunt o pereche mult mai bine sudata decat Feliciano Lopez si Marc Lopez, si-au castigat intr-o maniera mult mai clara meciurile de pana acum si sunt de parere ca vor reusi sa devina campioni. Daca sunteti dispusi sa mizati pe victoria lor, cota oferita de Fortuna este de 1.285.