Fortuna prezinta prima promotie in calitate de sponsor al Romaniei

Dupa cum probabil ati aflat, la inceputul acestei saptamani Fortuna a devenit sponsor principal al nationalei Romaniei pe urmatorii 4 ani.
 
Pe parcursul acestui parteneriat, casa de pariuri ne promite promotii atat online, cat si offline, care vizeaza echipa nationala. Prima promotie se va desfasura chiar la meciul cu Danemarca, insa nu va fi online pe site-ul Fortuna. De ea vor putea beneficia atat cei care isi vor cumpara bilet la meci, insa si cei care il vor urmari din fata micului ecran sau cei ce vor urmari pagina oficiala de Facebook a celor de la Fortuna.

 
Ce trebuie sa facem pentru a participa?


Concret, la aceasta promotie veti participa cu acel cod de pe biletul de intrare, in cazul in care mergeti la meci. Cei ce vor urmari partida, transmisa de TVR 1, din fata televizoarelor, trebuie sa fie pe faza cand se va anunta promo code-ul, acesta fiind difuzat, probabil de mai multe ori, in timpul meciului. Alternativ, il pot vizualiza pe pagina oficiala de Facebook a paginii casei de pariuri Fortuna. Cu siguranta insa ca vor fi foarte multi suporteri care vor viziona meciul, avand in vedere mai ales situatia dificila in care se gaseste Romania in aceste preliminarii. Dupa 4 etape aceasta se afla pe pozitia a patra, la 5 puncte de prima si la doua de ocupanta pozitiei secunde, care ar putea duce la baraj, desi, in momentul de fata, nu o face. Cu o victorie Romania va putea spera din nou macar la un loc in play-off. In schimb, orice alt rezultat i-ar face misiunea mult mai dificila.
 
 
Atat codul de pe biletul de intrare la partida, cat si cel afisat la televizor sau pe pagina de Facebook, trebuie introdus pe platforma nationala.efortuna.ro, care va fi inaugurata duminica, in ziua meciului. Pe aceasta platforma se va regasi tot timpul continut nou si proaspat despre echipa nationala si despre actiunile pe care Fortuna le-a pregatit si le va pregati special pentru suporterii echipei nationale. Fiecare meci al ‘’tricolorilor’’ va fi insotit de mai multe surprize pentru suporteri, ce se vor regasi pe noua platforma. Revenind la aceasta prima promotie, ati ghicit, pentru  a putea introduce acel cod pe platforma trebuie sa fiti client al casei de pariuri Fortuna. Daca unul dintre userii ce beneficiaza de un cod nu are cont la Fortuna, acesta va fi redirectionat automat catre formularul de inregistrare.
 
Inregistreaza-te aici la Fortuna pentru a beneficia de bonusul de bun-venit de 100% pana la 300 RON >>>
 
Fortuna prezinta prima promotie in calitate de sponsor al Romaniei, deocamdata premiile fiind surpriza. Acesta vor fi aflate de fiecare utilizator dupa ce va introduce acel cod pe platforma nationala.efortuna.ro.