Fortuna devine sponsorul echipei nationale de fotbal a Romaniei

Cu 6 zile inaintea meciului de pe teren propriu cu Danemarca, nationala Romaniei a semnat o sponsorizare pe 4 ani de zile cu Fortuna, o casa de pariuri destul de apreciata in Romania si datorita interactionarii cu ai sai clienti.
 
Ce-i drept, Romania are nevoie de mult noroc pentru a castiga grupa si a se califica direct la Campionatul Mondial sau macar pentru a merge la baraj. In acest moment ‘’tricolorii’’ ocupa pozitia a patra in grupa, la 5 puncte in spatele liderului. Acest parteneriat cu Fortuna ar trebui privit ca un nou inceput de catre echipa nationala a Romaniei. Parteneriatul a fost semnat in cadrul unei conferinte de presa care a avut la Centrul National de Fotbal Mogosoaia.
 

Probabil va mai amintiti promotia de vara trecuta a casei de pariuri Fortuna, care oferea o excursie in Franta pentru 8 norocosi utilizatori si insotitorii lor, acestia ajungand la timp in vederea meciului de debut de la EURO 2016 dintre Franta si Romania. Este adevarat, nu primeai si bilete la meci, insa il puteai privi de pe un ecran gigant. De asemenea, Fortuna a organizat tot felul de tombole pe parcursul ultimului an, lucru care a facut Federatia Romana de Fotbal sa o aleaga drept sponsor al echipei nationale.
 

Va asteapta noi surprize la Fortuna


Odata cu acest parteneriat, Fortuna va prezenta diverse promotii si oferte interesante la meciurile nationalei Romaniei. Astfel, casa de pariuri va lansa o noua platforma de comunicare, desfasurata sub sloganul ‘’Mai multe victorii pentru suporteri’’. Campania are rolul de a oferi clientilor sai oferte speciale dedicate meciurilor ‘’tricolorilor’’, dar si propunerea unor oferte inedite catre acestia, alaturi de echipa nationala de fotbal.
 
Primele oferte offline vor veni inaintea si in pauza meciului de duminica dintre Romania si Danemarca, cand cei mai norocosi fani vor lua parte la diferite actiuni, putand chiar sa-i intalneasca pe membrii echipei nationale. De asemenea, poti beneficia de unul dintre pachetele speciale pentru suporteri cu seria de pe biletul de la meci sau cu codul unic ce va fi difuzat in timpul transmisiunii TV din 26 martie. Tot in ziua meciului va fi lansata platforma nationala.efortuna.ro, dedicata exclusiv clientilor Fortuna.
 

Declaratii


Razvan Burleanu (presedinte FRF): ‘’Suntem bucurosi sa avem inca o confirmare a strategiei comerciale de succes pe care Federatia Romana de Fotbal a implementat-o si sa primim in familia fotbalului romanesc un membru important, alaturi de care am convingerea ca ne vom bucura pentru succesele echipei nationale si pentru reusitele proiectelor dedicate dezvoltarii fotbalului. In acelasi timp, campania noastra pentru asigurarea unui climat fotbalistic dominat de integritate se intareste si vom putea implementa noi masuri prin care fenomenul fotbalistic sa fie protejat si sa evolueze’’.
 
Per Widerstrom (CEO Fortuna Group): ‘’Prin acest parteneriat ne propunem sa contribuim la dezvoltarea fotbalului romanesc, care este unul dintre cele mai iubite sporturi de echipa din Romania. Convingerea Fortuna este ca toti cei implicati in fotbal, inclusiv suporterii, au puterea de a creste acest sport si de a mentine integritatea sa. Impreuna cu Federatia Romana de Fotbal ne dorim sa sustinem si sa militam pentru un fotbal curat, inclusiv prin proiecte dedicate’’.