Finala Simonei Halep de la Australian Open iti ramburseaza miza

Maine, 27 ianuarie, Simona Halep, dar si Caroline Wozniacki vor juca a treia finala de Grand Slam din cariera, ambele cautand sa castige in premiera. Finala este una echilibrata, lucru ce se reflecta si in cotele oferite la victorie, astfel ca e riscant sa mizam inainte de startul meciului. Prin urmare, casa de pariuri Sportingbet ne propune o promotie care vizeaza pariurile live din aceasta finala feminina, in urma careia ni se poate rambursa intreaga miza, in limita a 40 lei.Ce trebuie sa fac?


La promotie sunt eligibili toti utilizatorii Sportingbet, fie ei noi sau vechi. Pentru a te califica nu trebuie decat sa plasezi cel putin un pariu live pe finala dintre Halep si Wozniacki. Partea buna este ca nu exista cota minima, insa nici miza individuala minima. Miza miniima totala este de 40 lei, asta insemnand ca poti plasa, spre exemplu, un pariu de 4 lei si unul de 36 lei, putand alege, de asemenea, orice selectie doresti. Nu vei fi eligibil la promotie daca vei plasa pariuri care ulterior vor fi anulate, la care ai folosit functia Cash Out sau cele care nu sunt plasate din bani reali.


Despre recompensa


Finala Simonei  Halep de la Australian Open iti ramburseaza miza, pana la 40 lei, sub forma de freebet, in cazul in care la finalul meciului ai pierderi nete de cel putin 40 lei venite exclusiv de pe urma acestuia. Spre exemplu, esti eligibil la primirea freebetului daca in urma pariurilor live plasate pe meciul dintre Simona Halep si Caroline Wozniacki vei castiga 80 lei si vei pierde 120 lei. Freebetul este disponibil timp de 7 zile de la creditare, putand fi plasat pe orice pariu sportiv. Ai insa in vedere ca in cazul unui castig folosind freebetul, valoarea acestuia nu ti se va credita in cont, ci doar profitul. 


Rezumat


·        In cazul in care nu ai cont la Sportingbet creeaza-ti unul aici

·        Plaseaza unul sau mai multe pariuri live pe finala dintre Simona Halep si Caroline Wozniacki

·        Valoarea totala a pariurilor trebuie sa fie minim 40 lei, neexistand miza minima individuala sau cota minima

·        Vei primi un freebet de 40 lei daca la finalul partidei vei inregistra o pierdere neta de minim 40 lei


Miza rambursata in cazul in care nu esti inspirat