Finala Europa League te recompenseaza cu un fullbet de 100 RON

In aceasta saptamana se vor desfasura ambele finale ale cupelor europene la fotbal,  prima fiind cea din Europa League intre Chelsea si Arsenal. In 5 din ultimele 8 intalniri directe s-a inregistrat un rezultat de egalitate, insa in acest sezon de Premier League fiecare dintre cele doua s-a impus pe teren propriu. Pe langa peste 400 pariuri pe care le poti plasa, casa online Betano iti ofera posibilitatea de a castiga un fullbet in valoare de 100 lei.

Alege-ti echipa care crezi ca se va impune si ia fullbetul >>>

thumb_5ced02d48c5ad_1559036628.png

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie acceseaza-ti contul, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni” si apasa butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii numite “Finala Europa League”. La promotie te poti inscrie pana la 29 mai, ora 23:35. Plaseaza apoi un pariu, live sau pre-live, pe rezultatul final (1X2) in timp regulamentar al meciului dintre Chelsea si Arsenal. Miza minima a biletului este 20 lei, iar cota minima 1.6.

Despre recompensa

Vei castiga 100 RON fullbet pariind pe finala Europa League indiferent de rezultatul finalei. De fapt, fullbetul maxim este de 100 lei, valoarea acestuia fiind de 50% din miza. Fullbetul trebuie consumat pana la 31 mai, ora 23:59, pe o cota minima de 1.5.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni” si apasa butonul “Incepe Misiunea” din cadrul misiunii “Finala Europa League”
  • Plaseaza un singur pariu, live sau pre-live, pe victoria uneia dintre echipe in timp regulamentar sau pe un rezultat de egalitate in finala Europa League dintre Chelsea si Arsenal
  • Miza minima a pariului este 20 lei, iar cota minima 1.6
  • Indiferent de rezultatuul pariului tau vei primi un fullbet de 50% din miza, pana la 100 lei
  • Fullbetul trebuie pariat pana pe 31 mai la o cota minima de 1.5

Alege-ti echipa care crezi ca se va impune si ia fullbetul >>>