Finala Cupei Angliei iti aduce un fullbet de 100 RON

Ultimul act al Cupei Angliei va avea loc sambata, 18 mai, incepand cu ora 19:00, intre Manchester City si Watford. De 6 ori s-au intalnit cele doua in Cupa Angliei, “cetatenii” impunandu-se in 3 randuri, Watford o singura data, avand loc doua remize. In acest sezon de Premier League City s-a impus cu 2-1 in deplasare si cu 3-1 pe teren propriu. Casa online Betano nu numai ca te asteapta cu peste 375 pariuri in vederea acestei partide, dar iti si ofera sansa de a castiga un fullbet in valoare de 100 lei.

Alege un pariu din oferta bogata a primei reprize >>>

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la misiune acceseaza-ti contul, categoria “Promotii”, subcategoria “Misiuni” si apasa butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii numite “Finala Cupei Angliei”. Poti opta la promotie pana sambata, ora 19:35. Plaseaza apoi un pariu live pe prima repriza a meciului dintre Manchester City si Watford. Cota minima este 1.6, iar miza minima 20 lei.

Despre recompensa

Vei obtine 100 RON fullbet pariind pe finala Cupei Angliei indiferent de rezultatul pariului. De fapt, fullbetul maxim este 100 lei, valoarea acestuia fiind de 50% din suma pariata. Fullbetul se poate paria doar pe a doua repriza a meciului dintre Manchester City si Watford, la o cota minima de 1.5.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza-ti contul, categoria “Promotii”, subcategoria “Misiuni” si apasa butonul “Incepe misiunea”
  • Plaseaza un pariu live pe prima repriza a meciului dintre Manchester City si Watford
  • Cota minima e 1.6, iar miza minima 20 lei
  • Indiferent de rezultatul pariului vei primi un fullbet de 50%, pana la 100 lei
  • Fullbetul poate fi pariat doar pe repriza a doua a meciului dintre Manchester City si Watford

Alege un pariu din oferta bogata a primei reprize >>>