Fiecare pariu necastigator in cupele europene iti aduce un freebet

Prima mansa a sferturilor de finala din Champions League si Europa League se va desfasura marti, miercuri si joi, cu siguranta urmand ca meciurile sa fie mizate intr-un numar mare, fie ca pariuri simple, fie ca selectii pe un bilet multiplu. Oferta bogata a caselor pariuri te va imbia foarte probabil sa alegi mai multe selectii pentru un singur meci, nu doar una singura. Astfel, te invitam sa profiti de promotia casei de pariuri Fortuna, care te recompenseaza cu un freebet in cazul in care pariul plasat de tine este necastigator.Ce trebuie sa fac?


La promotie sunt eligibili toti utilizatorii casei online Fortuna, fie ei noi sau vechi. Odata logat esti liber sa plasezi oricate pariuri doresti pe meciurile din Champions League si/sau Europa League care se disputa la mijlocul acestei saptamani, putand plasa chiar si mai multe pariuri pe meci. Pariurile pot fi live sau pre-live.  Singurele conditii sunt ca acestea sa apara singure pe bilet, miza minima a unuia sa fie 25 lei, iar cota minima 1.4. 


Despre recompense 


De fiecare data cand un pariu plasat de tine care respecta cerintele este necastigator, vei primi un freebet in valoare de 10 lei. Fiecare pariu necastigator in cupele europene iti aduce un freebet, putand beneficia de promotie de maxim 5 ori. Freebetul trebuie plasat in termen de 7 zile de la creditare ca pariu simplu sau ca bilet multiplu pe o cota maxima de 8.00, neexistand cota minima. Asta inseamna ca vei castiga cel mult 350 lei in urma folosirii freebetului, deoarece in cazul unui pariu castigator se crediteaza numai profitul, nu si valoarea freebetului.


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Fortuna creeaza-ti unul aici

·         Plaseaza live sau pre-live, dar singur pe bilet, cel putin un pariu pe minim un meci disputat in cupele europene in aceasta saptamana

·         Poti plasa oricate pariuri doresti pe un meci, fiecare cu o miza de cel putin 25 lei si cu o cota minima de 1.4

·         Pentru fiecare pariu necastigator vei primi un freebet in valoare de 10 lei

·         Poti primi maxim 5 freebeturi

·         In termen de 7 zile trebuie pariat freebetul pe o cota maxima de 8.00


Poti paria chiar si in timpul meciului cu aceasta promotie