FCSB - CFR Cluj: cota 100 pentru gazde si cota 70 pentru oaspeti

Duminica va avea loc derby-ul dintre FCSB si CFR Cluj, pe Arena Nationala. Orgoliile sunt imense intr-o astfel de partida, iar orice rezultat este posibil. Betfair iti ofera cote mult marite pentru succesul oricarei formatii.

Ce trebuie sa fac?

In primul rand, trebuie sa inregistrezei contul Betfair, folosind codul promotional ZFBNMK. Mai apoi, plasezi o suma de maxim 5 RON pe victoria FCSB-ului sau a CFR-ului. Miza pariului intial va fi returnata cash, iar restul castigului va fi rambursat sub forma de bonus. Atentie, pentru ca acest bonus trebuie rulat o data, iar pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus, miza nu este returnata. Bine-inteles, contul trebuie sa fie inregistrat in Romania si nu poti lua parte daca in acest moment ai sau ai avut un alt cont Betfair.

Cum se poate folosi bonusul?

Bonusul este valid timp de 30 de zile de la data creditarii. Acesta trebuie rulat o singura data, inainte de a putea fi transferat in portofelul principal. Bonusul poate fi utilizat pe o cota de minim 1.2 si se poate regasi pe o singura selectie sau pe un bilet cu mai multe selectii. 

Rezumat:

  • Deschide un cont la Betfair acum!
  • Pariaza MAXIM 5 RON pe victoria FCSB-ului sau a CFR-ului
  • Miza este returnata, iar castigul este oferit sub forma de bonus
  • Bonusul trebuie rulat o data, pe o cota de minim 1.20

Pariaza AICI pe cota 100 pentru victoria lui FCSB sau cota 70 pentru victoria lui CFR Cluj!