FCSB are cota mult marita la victorie cu CSU Craiova

Probabil meciul dintre FCSB si CSU Craiova va fi cel care ne va spune cine va ocupa pozitia secunda la finalul sezonului regulat, care se va incheia saptamana viitoare. In acest moment cele doua sunt la 6 puncte in spatele liderului CFR Cluj, cu un meci in minus, in tur FCSB invingand cu 2-1, dupa ce fusese condusa la pauza. FCSB a castigat 5 din precedentele 6 intalniri directe de pe teren propriu, daca si acum crezi ca va impune invitandu-te sa profiti de cota 60.0 oferita de casa de pariuri Betfair pentru victoria acesteia.


Pariaza acum pe victoria FCSB >>>


5c723fac0bb45_1550991276.jpg


Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora partidei (duminica, 20:00) introducand codul bonus ZFBNIK. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe succesul FCSB in partida cu CSU Craiova. In vederea cotei marite se calculeaza cel mult 5 lei, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

In cazul in care gazdele se vor impune, cota 60 pentru victoria FCSB cu CSU Craiova inseamna ca tu vei castiga 300 lei. Astfel, miza ti se va rambursa cash instant, restul creditandu-ti-se sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat de pe piata Sportsbook la o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile, cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2 in cazul unui bilet multiplu.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana duminica, ora 20:00, introducand codul ZFBNIK
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria FCSB in fata CSU Craiova
  • Miza maxima care se ia in considerare la cota marita este 5 lei
  • Daca FCSB se va impune miza ti se va rambursa, iar restul pana la cel mult 300 lei il vei primi ca freebet in maxim 24 ore
  • Din piata Sportsbook trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile


Pariaza acum pe victoria FCSB >>>