FCSB are cota 9 la victorie in meciul cu Viitorul

Doar 5 etape mai sunt pana la finalul unui nou sezon de Liga I, FCSB aflandu-se pe primul loc, la doua puncte in fata celor de la CFR Cluj. Avand in vedere ca ardelenii au obtinut doar doua victorii in cele 5 partide de play-off, dintre care una in prelungiri, o victorie in aceasta runda i-ar apropia pe elevii lui Nicolae Dica de castigarea titlului. FCSB, echipa ce vine dupa 3 victorii, interval in care a reusit sa nu primeasca gol, o va infrunta in deplasare pe Viitorul, in vederea acestei partide casa de pariuri Betfair oferind cota 9.00 pentru victoria oaspetilor.


5ad9d1e7a2e86_1524224487.jpg


Ce trebuie sa fac?


La promotie sunt eligibili doar cei care se vor inregistra la Betfair pana la ora partidei (sambata, 20:45) utilizand codul ZFBNCH. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe biletul pe succesul lui FCSB impotriva celor de la Viitorul Constanta. Maxim 50 lei se calculeaza in vederea cotei marite, in cazul unei mize mai mari diferenta calculandu-se la cota de pe site, care momentan este 1.53.


Despre recompensa


FCSB are cota 9 la victorie in meciul cu Viitorul, in cazul in care ai profitat la maximum de promotie, pariind 50 lei, iar “ros-albastrii” se vor impune, castigul conform cotei normale (76.5 lei) urmand sa ti se crediteze instant cash, in vreme ce restul de 373.5 lei il vei primi sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. In termen de 30 zile de la creditare trebuie pariat freebetul la o cota minima de 1.2, daca preferi un bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria celor de la FCSB, cat si cel folosind freebetul trebuie plasate din piata Sportsbook.


Rezumat


·         Creeaza-ti cont la Betfair pana sambata, ora 20:45, introducand codul ZFBNCH

·         Plaseaza un pariu pre-live de pe piata Sportsbook pe succesul lui FCSB in partida cu Viitorul

·         Cel mult 50 lei se iau in calcul in vederea cotei marite

·         Daca FCSB invinge castigul conform cotei normale ti se va credita cash instant, pe cand restul, pana la maxim 450 lei, il vei primi sub forma de freebet in cel mult 24 ore

·         Freebetul trebuie pariat in maxim 30 zile tot de pe piata Sportsbook, pe o cota minima de 1.2


Bifeaza FCSB un nou succes?