FCSB are cota 7 la victorie cu Astra

Pentru a mai avea vreo sansa la castigarea titlului de campioana, FCSB trebuie sa se impuna in aceasta ultima runda impotriva Astrei Giurgiu, partida care va incepe diseara, la ora 20:45. Pe propriul teren FCSB nu intampina mari dificultati, fiind foarte probabil sa se impuna si astazi, avand in vedere si situatia din campionat. Daca si tu esti de parere ca gazdele vor obtine toate cele 3 puncte nu ezita sa optezi la promotia casei de pariuri Betfair, conform careia FCSB are cota 7 la victorie cu Astra.Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil doar daca te vei inregistra la Betfair pana la ora partidei introducand codul ZFBNDO. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe succesul FCSB in partida cu Astra Giurgiu. Cel mult 50 lei se iau in calcul la cota marita, eventuala diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 1.25.


Despre recompensa

Vei primi cash imediat castigul conform cotei de pe site (62.5 lei) daca FCSB se va impune, iar tu vei plasa 50 lei, pentru ca restul de 287.5 lei sa ti se crediteze sub forma de freebet in cel mult 24 ore. La fel ca pariul pe victoria celor de la FCSB, cel folosind freebetul trebuie plasat si el din piata Sportsbook. Rulajul trebuie efectuat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana diseara, ora 20:45, introducand codul ZFBNDO
  • Plaseaza un pariu pre-live din piata Sportsbook pe succesul FCSB in partida cu Astra Giurgiu
  • Maxim 50 lei se califica in vederea cotei marite
  • Daca FCSB se va impune vei obtine cash castigul conform cotei marite, pentru ca restul pana la cel mult 350 lei sa ti se crediteze ca freebet in cel mult 24 ore
  • In termen de 30 zile trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 de pe piata Sportsbook


FCSB merge foarte bine pe propriul teren >>>