FCSB are cota 13 la victorie pe teren propriu

In cele trei etape de pe teren propriu din play-off FCSB a castigat toate punctele puse in joc, in vreme ce CFR Cluj a obtinut o victorie si doua remize in cele 3 deplasari. Cu o victorie in aceasta runda nu credem ca FCSB va avea cum sa scape titlul, faptul ca vor evolua si pe propriul teren motivandu-i si mai mult pe elevii antrenati de Nicolae Dica. In consecinta, daca esti de parere ca FCSB va obtine cele 3 puncte nu ar trebui sa ratezi promotia casei de pariuri Betfair, care le ofera cota 13.0 la victorie gazdelor.Ce trebuie sa fac?


La promotie pot participa doar cei care se vor inregistra la Betfair pana duminica, ora 20:45, folosind codul ZFBNCP. Depune apoi pentru a putea plasa un prim pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria celor de la FCSB in meciul cu CFR Cluj. La cota marita se calculeaza cel mult 50 lei, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in momentul actual este 2.4.


Despre recompensa


FCSB are cota 13 la victorie pe teren propriu contra celor de la CFR Cluj, in cazul in care vei paria 50 lei, iar gazdele se vor impune, castigul conform cotei normale (120 lei) primindu-l imediat cash, in vreme ce restul pana la 650 lei ti se va credita sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. In termen de 30 zile trebuie plasat freebetul pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2, daca preferi un bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat


·         Creeaza-ti cont la Betfair pana duminica, ora 20:45, folosind codul ZFBNCP

·         Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria celor de la FCSB in meciul cu CFR Cluj

·         Cel mult 50 lei se calculeaza in vederea cotei marite

·         Daca FCSB se va impune, castigul conform cotei de pe site ti se va credita cash instant, pentru ca restul, pana la maxim 650 lei, sa-l primesti ca freebet in cel mult 24 ore

·         In termen de 30 zile trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2

·         Atat pariul pe succesul lui FCSB, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook


Parcurs impecabil in play-off pe teren propriu pentru FCSB